jezive scene

SKANDAL U NOVOM SADU: Rukometaši Novog Pazara umalo LINČOVANI, policija morala da reaguje! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Rukometaši Vojvodine pobedili su danas u Novom Sadu ekipu Novog Pazara sa 35:26 (18:12), u meču sedmog kola plej-ofa Superlige.

Gosti su do 23. minuta držali rezultatski egal, bilo je 12:12, ali je do poluvremena viđena serija Vojvodine od 6:0, kojom je šampion Srbije "prelomio" utakmicu.

Pred oko 150 gledalaca u Sportskom centru Slana bara, domaćina je predvodio igrač susreta Jovica Nikolić sa šest pogodaka, a sledili su ga Duško Čelica, Stefan Ilić, Strahinja Stanković i Miloš Grozdanić sa po četiri gola.

Osmostruki strelac Armin Kaltak bio je najefikasniji kod nekompletnih Pazaraca, u čijim redovima su se istakli još Aleksa Maksić sa šest, Stefan Šaponjić sa pet i Aleksa Milošević sa četiri gola.

Meč je ipak ostao u senci velikog incidenta.

Naime do incidenta je došlo nakon faula nad Arminom Kaltakom. Nakon kraće verbalne prepirke dva igrača usledile su psovke i uvrede od direktora RK Vojvodine, tvrde iz uprave RK Novi Pazar.

Zatim plavi karton za Petra Žujevića koji je spasio Armina Kaltaka linča.

“Upravo su nam igrači javili da je igrač Dušan Čelica pokušao i nakon utakmice da se fizički obračuna sa rukometašima RK Novi Pazar na očigled cele uprave RK Vojvodina. Samo zahvaljujući pripadnicima MUP-a nije došlo do linča naših rukometaša” – dodali su iz RK Novi Pazar.

U konkurenciji šest najboljih timova u Srbiji, sastav iz Novog Sada je lider plej-ofa sa maksimalnih 14 bodova, dok je Novi Pazar na petom mestu i ima dva boda.

Pazar u osmom kolu dočekuje ekipu niškog Železničara 1949, a Vojvodina gostuje Partizanu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track