DOMINACIJA BEOGRADSKOG FAKULTETA: Studenti FON-a najbolji na sportskom turniru u Istanbulu
Foto: FON

Sports fest 2019

DOMINACIJA BEOGRADSKOG FAKULTETA: Studenti FON-a najbolji na sportskom turniru u Istanbulu

Ostali sportovi -

Na 39. Međunarodnom studentskom turniru "Sports Fest 2019", u organizaciji istanbulskog Bojazići univerziteta, sportske ekipe Fakulteta organizacionih nauka (FON) ostvarile su najveći uspeh, osvojivši najviše medalja.

U saopštenju info službe FON-a, kaže se da je takmičenje održano od 10. do 13. maja, kao i da su najbolji rezultat srpski studenti ostvarili u konkurenciji 1.000 studenata sa 32 različita univerziteta iz Francuske, Rusije, Slovačke, Grčke, Hrvatske i drugih.

foto: FON

"FON je proglašen za generalnog pobednika sa pet zlatnih medalja i jednom bronzanom medaljom", ističe se u saopstenju.

"Zlatom su se okitile ženska košarkaška ekipa, rukometaši, muška odbojkaška ekipa, fudbaleri i čirlidersice. Bronzu je osvojila futsal ekipa. U finalu su odbojkaši savladali domaćine rezultatom 3:0, dok su fudbaleri takođe protiv domaćina iz Turske nakon neizvesnih 1:1 u regularnom delu i izvođenja penala, izašli kao pobednici. Rukometaši i košarkašice su bili ubedljivi. Ekipa futsala u jakoj konkurenciji bila je treća. Studenti FON-a su još jednom potvrdili liderstvo u odnosu na inostrane kolege, kao i značaj timskog duha koji neguju na Fakultetu."

Tanjug

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track