MMA LUDILO U SREMSKOJ MITROVICI Megdan izlazi iz Novog Sada, sledi pravi fajterski spektakl 3. jula sa najboljim borcima iz Evrope i sveta! (VIDEO)
Foto: Privatna Arhiva

spremite se

MMA LUDILO U SREMSKOJ MITROVICI Megdan izlazi iz Novog Sada, sledi pravi fajterski spektakl 3. jula sa najboljim borcima iz Evrope i sveta! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Aleksa Balašević i njegov tim organizuju još jednu neverovatnu manifestaciju, domaćin turnira biće ministar Branislav Nedimović

Posle četvrtog Megdana koji je održan u martu, ova manifestacija seli se iz Novog Sada, ovaj put u Sremsku Mitrovicu. Gala veče pod nazivom "Megdan mladih vitezova" biče organizovano 3. jula, a grad u sremskoj ravnici biće domaćin najboljim MMA borcima iz Evrope i sveta.

foto: Privatna Arhiva

Dva meseca je prošlo od poslednjeg "Megdana Odabranih", borilačkog MMA spektakla koji je ispunio sve obećane rekorde.

Novi Sad je u martu bio centar borilačkih sportova u celog regionu, a velika hala "Spens" bila je dupke puna, čime su posebno bili zadovoljni organizatori ovih manifestacija Aleksa Balašević i njegov tim.

Međutim, za pobednički tim nema odmora. Posle dva meseca i završenih svih TV prenosa najvećeg sportskog događaja u Srbiji, novi "Megdan" zakazan je za 3. jul u Sremskoj Mitrovici.

foto: Privatna Arhiva

- Ono što mogu da kažem da je to najveći "Megdan" do sada. Novi Sad i Sremska Mitrovica kao najava vrhunca Srbije za "Megdan" u Beogradskoj Areni ove godine. Najveću zahvalnost za saradnju, razumevanje i gostoprimstvo dugujemo ministru Branislavu Nedimoviću. On će biti prvi domaćin "Megdana" posle izlaska iz Novog Sada - rekao je za Kurir Aleksa Balašević i nastavio:

foto: Privatna Arhiva

- Obišli smo u ponedeljak "Sportski Centar Pinki" i sa ljudima iz produkcije napravili plan hale koja će 3. jula biti "hala Evrope"! Na "Megdanu mladih vitezova" u Sremskoj Mitrovici pored srpskih boraca očekuju nas i takmičari iz Brazila, Finske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Ukrajine, Nemačke, Rusije, Rumunije, Grčke, Kirgistana i nekih afričkih zemalja.

Kurir sport/A. R.

Foto: Privatna arhiva

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track