ĐURKOVIĆ OBIŠAO RUKOMENTE GRADOVE: Predsednik Rukometnog saveza Srbije posetio Bor, Zaječar i Pančevo
Foto: Rukometni savez Srbije

Razvoj rukometa na lokalu

ĐURKOVIĆ OBIŠAO RUKOMENTE GRADOVE: Predsednik Rukometnog saveza Srbije posetio Bor, Zaječar i Pančevo

Ostali sportovi -

Posle uspešnih radnih poseta gradonačelnicima Leskovca, Novog Sada, Zrenjanina i Petrovca na Mlavi, delegacija Rukometnog saveza Srbije na čelu sa predsednikom UO Božidarom Đurkovićem, nastavila je sa obilaskom gradova koji snažno podržavaju rukometni sport.

Proteklog vikenda prvi čovek srpskog rukometa boravio je u istočnoj Srbiji gde je razgovarao sa predsednicima opština Bor, Aleksandrom Milekićem i gradonačelnikom Zaječara, Boškom Ničićem.

foto: Rukometni savez Srbije

Teme razgovora bile su vezane za razvoj rukometa na lokalu, ali i pomoć gradova reprezentativnim akcijama mlađih nacionalnih selekcija u okviru priprema za nastupajuća velika takmičenja narednog leta.

Predsednik Đurković iskoristio je priliku i da poseti Državno prvenstvo do 12 godina u ženskoj konkurenciji koje je održano u Boru, a susreo se i sa čelnim ljudima okružnog rukometnog saveza.

foto: Rukometni savez Srbije

Samo dan kasnije, u ponedeljak, delegacija Rukometnog saveza Srbije posetila je Pančevo, gde je domaćin bio gradonačelnik Saša Pavlov, uz učešće ljudi iz južnobanatskog okružnog saveza i lokalnih klubova.

U okviru navedenih aktivnosti, delegacija Rukometnog saveza Srbije, posetiće i Pirot.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track