Najnovije vesti

VAŽNA POBEDA IZ MNOGO RAZLOGA: Nikola Grbić zadovoljan posle duela sa Kinom
Foto: EPA/DANIEL DAL ZENNARO

Reakcija

VAŽNA POBEDA IZ MNOGO RAZLOGA: Nikola Grbić zadovoljan posle duela sa Kinom

Ostali sportovi

Odbojkaška reprezentacija Srbije savladala je Kinu sa 3:1 u portugalskom Kondomaru u poslednjem meču trećeg vikenda Lige nacija i tako posle čak šest uzastopnih mečeva u pet setova odigrali jedan za koji im je bilo potrebno manje vremena.

Bila je ovo peta utastopna pobeda Srbije, a selektor Nikola Grbić zadovoljan je pobedom posebno što nije bilo mnogo vremena za odmor posle maratona protiv Portugalije.

- Veoma važna pobeda iz više razloga. Prvo, dva dana zaredom smo igrali dve teške utakmice, i emotivno i fizički smo bili iscrpljeni. Bilo je teško pronaći energiju da se uđe u meč agresivno, koncentrisano i onako kako to zahteva prilika - rekao je Grbić.

- Odigrali smo drugu utakmicu kasno, a danas igrali ranije. Bilo je malo vremena za odmor, ali momci su odradili posao na najbolji mogući način. Bez taj-brejka, bez rizika, da ne uđemo u još veću potrošnju energije nego što je potrebno. Drago mi je da su momci koji ne dobijaju priliku da igraju, dobili šansu da sada odigraju ceo meč i da su se svi pokazali veoma dobro - dodao je selektor Srbije.

Kurir sport

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...