VEŽITE SE POLEĆEMO, PETI MEGDAN PO REDU JE PRED NAMA: Glavna borba večeri između Čede TDI Pantića i Čečena Ramazana Razakova
Foto: Megdan

SPEKTAKL U NAJAVI

VEŽITE SE POLEĆEMO, PETI MEGDAN PO REDU JE PRED NAMA: Glavna borba večeri između Čede TDI Pantića i Čečena Ramazana Razakova

Ostali sportovi -

Sremska Mitrovica biće domaćin neverovatnih borbi u MMA i K1 27. juna u dvorani "Pinki".

1 / 5 Foto: Megdan

MMA i K1 spektakl u Sremskoj Mitrovici, peti po redu, pod nazivom "Megdan mladih vitezova" biće održan u Poslovno sportskom centru "Pinki" u četvtak, 27. juna.

Borba večeri je između srpskog borca Čede TDI Pantića i Ramazana Razakova, Čečena koji će se boriti pod zastavom Rusije.

Čedo TDi Pantić jedan je od najboljih mladih MMA boraca i četvorostruki pobednik Megdana. On je momak koji spaja Republiku Srpsku i Srbiju, ultimatfajer zbog koga se traži karta više, gde god da radi svoje borbe. Rođen je u Modriči 1996. godine, a iza sebe već ima zapaženu karijeru.

Pre tri meseca pobedio je najboljeg regionalnog borca na Megdanu u Novom Sadu, Tea Mikelića. Čedo trenira u najboljem klubu u Republici Srpskoj "Hektor Laktaši", u rukama čuvenog trenera Predraga Peđe Stankovića iz Banjaluke.

Čedo je na prvi održani Megdan 2017. godine u Novi Sad za sobom poveo čak 300 navijača iz Republike Srpske. Na drugi i treći Megdan došlo je čak 500 navijača, sa 7 autobusa i nekoliko kombija! Na poslednjem Megdanu 15. marta Čedu je podržavalo skoro 800 navijača, što iz Srbije, što iz Republike Srpske.

Čedo TDI Pantić je neko ko je spajao dva grada Banjaluku i Novi Sad, a sada neko ko će spojati dve države! Čeka ga prvi meč u Sremskoj Mitrovici, a sledeći na Megdanu u Beogradu krajem 2019. godine.

Čedo TDI Pantić pobedio je na Megdanima estonskog borca Andija Ustalua, naše Ognjena Raukovića i Novaka Radulovića, te čuvenog Hrvata Tea Mikelića.

Trebalo je da se bori protiv Dastana Šarseva međutim zbog povrede, megdan će podeliti sa čovekom koji je pobedio Kirgistanca, a to je Ramazan Razakova.

Čedo je borilačkom svetu Balkana poznat kao neko ko ne bira protivnike, a u Modriči rodnom mestu TDI Pantića postoji njegov citat na zidu "Nikad ne potcjenjuj protivnika, al' nemoj ni sebe".

- Nadam se pobedi na Megdanu protiv odličnog Ramazana. Doneću još jednu pobedu mojoj Republici Srpskoj! Nije obavezno Republici Srpskoj doneti pobedu, obavezno je vratiti obraz - poručio je u svom stilu Čedo TDI Pantić.

Negov trener Predrag Stanković je izjavio:

- Otkad je Čedo poceo da dominira na Megdanu, meni je sala "Hektor tima" sve punija i punija. Ljudi vole Čedu! Pored toga što je velika nada i savršen sportista, Čedo ima neku harizmu koja se rečima ne može opisati... Daćemo sve od sebe na najvećoj regionalnoj borilačkoj promociji Megdana. I nadamo se posle pobedama širom planete.

Pomoć ministra Nedimovića

Kod Alekse sve pod konac

Kao i do sada Megdan organizuju Aleksa Balašević i njegov tim. Veliku pomoć imali su od lokalne samopurave Sremske Mitrovice i ministra u vladi Srbije Branislava Nedimovića.

- Čeka nas najveći "Megdan" do sada. Najveću zahvalnost za saradnju, razumevanje i gostoprimstvo dugujemo ministru Branislavu Nedimoviću. On će biti prvi domaćin "Megdana" posle izlaska iz Novog Sada - rekao je za Kurir Aleksa Balašević i nastavio:

- Na "Megdanu mladih vitezova" u Sremskoj Mitrovici pored srpskih boraca očekuju nas i takmičari iz Brazila, Finske, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Ukrajine, Nemačke, Rusije, Rumunije, Grčke, Kirgistana i nekih afričkih zemalja.

A. Radonić/Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track