JEDAN VIŠE U SALI, JEDAN MANJE NA ULICI: Svetski majstori borilačkih veština na polaganju karatea na Ceraku!
Foto: Kurir

Karate klub Feniks Kan krunisao uspešnu sezonu

JEDAN VIŠE U SALI, JEDAN MANJE NA ULICI: Svetski majstori borilačkih veština na polaganju karatea na Ceraku!

Ostali sportovi -

Pod motom "Jedan više u sali, jedan manje na ulici", Karate klub "Feniks Kan" sa Ceraka, polaganjem članova, krunisao je još jednu uspešnu sezonu.

Od najmlađih, do najstarijih, svi su se trudili da na najbolji način predstave klub pred svetskim majstorima koji su pomno posmatrali svakog takmičara.

foto: Kurir

- U svoje, i u ime kluba zahvaljujem se svima koji su došli na polaganje i svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Vrhunski majstori raznih borilačkih veština su prisustvovali polaganju i pritom se i sami uverili u visoke standarde kluba i kvaliteta trenera - kažu u klubu za Kurir.

Glavni trener karatea Nenad Milović, inače visoki oficir MUP-a zadužen za obuku jedinica policije u nastavnom centru "Avala", ovom prilikom dodelio je zahvalnice građanima koji su svojim delovanjem doprineli popularizaciji kluba.

Crni pojas... Petar Milojević
Crni pojas... Petar Milojević foto: Kurir

Takođe je ostvarena veoma uspešna saradnja sa najmlađim sindikatom policije UKP, čiji je predstavnik Petar Milojević jedan od dobitnika zahvalnice za doprinos u razvijanju sporta i podrške našem klubu.

foto: Kurir
Nenad Milović (desno)
Nenad Milović (desno) foto: Kurir

- Ovim okupljanjem smo stavili taćku na ovu sezonu, a od septembra nastavljamo mnogo jače i ozbiljnije i nadamo se da će svi roditelji postati svesni ozbiljnosti našeg slogana " jedan više u sali, jedan manje na ulici", poručuju iz Karate kluba "Feniks Kan".

(Kurir.rs)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track