BAHATOST JE NJEGOVO SREDNJE IME: Evo zašto Mejvedera zovu Novac! Flojdova ljubav prema parama, zlatu i svemu materijalnom je NEREALNA! (VIDEO)
Foto: AP

STRAŠNO

BAHATOST JE NJEGOVO SREDNJE IME: Evo zašto Mejvedera zovu Novac! Flojdova ljubav prema parama, zlatu i svemu materijalnom je NEREALNA! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Bivši američki bokser Flojd Mejveder ne prestaje da opravdava svoj nadimak - "Novac".

Bahatost je srednje ime 42-godišnjeg Amerikanca koji je u penziju otišao neporažen.

Mejveder je na "Instagramu" podelio svoju sliku sa dva miliona dolara!

Pored toga, objavio je i snimak na kome se, pored kamare para, vidi skupoceni nakit na njemu, zatim sat ograničenog izdanja Arnolda Švarcenegra, ogromna "Šanel" torba...

"Ovo slušam 23 godine: Mejveder se samo hvali svojim automobilima, nakitom, vilama, devojkama, odećom i novcem. A ovo vam Mejveder odgovara: Srećan sam što ste proveli dve decenije mrzeći me umesto da gradite sopstveno nasleđe. Jednom su mi rekli da je 'najglasnija osoba u sobi najslabija osoba u sobi'. Pa, to je tačno za pojedince koji rade nešto protivzakonito. Ali u mom slučaju, srećan sam što je sve legalno i hvalim se da sam crnac koji je došao iz siromaštva i na kraju pobedio sve, pa me ne interesuje šta ko misli o meni", napisao je pored snimka.

(Kurir.rs/Kurir sport, Foto: AP)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track