DELFINI POTOPILI HELENE: Srbija u četvrtfinalu Svetskog prvenstva
Foto: AP

odlična utakmica

DELFINI POTOPILI HELENE: Srbija u četvrtfinalu Svetskog prvenstva

Ostali sportovi -

Podmlađena vaterpolo reprezentacija Srbije savladala je Grčku 9:3 (3:1, 3:2, 0:0, 3:0), u borbi za prvo mesto u grupi na Svetskom prvenstvu u Gvangdžuu

Odlično su "delfini" otvorili utakmicu i nakon prve četvrtine vodili sa 3:1 golovima Dušana Mandića i Strahije i Viktora Rašovića. Tokom druge deonice Srbi su sjajno koristili igrača više. Grci su prišli na 3:2 iskoristili su dva grača više. ali brzo je Dušan Mandić vratio dva gola prednosti.

Nakon što su Heleni još jednom zapretili i prošli na gol minusa usledila je mini serija vaterpolista Srbije je čije je Uniqa zvanično osiguranje od 2:0. Prvo je Stojanović iskoristio peti napad sa igračem više, a onda je Lazić povećao na 6:3

Tokom trećeg perioda videli golove, na našem golu briljirao je izvanredni Rističević. Noćna mora je Rističević bio Grcima, do ludila je dovodio nemoćne rivale maestralni srpski čuvar mreže koji je bio poput hobotnice.

Onda je Dušan Mandić stupio na scenu i rešio sve dileme. Sa dva gola u nizu odveo je Srbiju na 8:3, Grci to u nastavku nisu mogli da stignu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track