LOPATA ZNAČI VERNOST: Grin BeJ Pekersi pozvali navijače da očiste sneg, za novčanu naknadu od 12 dolara po satu
Foto: EPA/Larry W. Smith

RADNA AKCIJA

LOPATA ZNAČI VERNOST: Grin BeJ Pekersi pozvali navijače da očiste sneg, za novčanu naknadu od 12 dolara po satu

Ostali sportovi -

Grin Bej Pekersi traže 600 navijača da očiste sneg sa terena Lambe Filda za nedeljnu utakmicu sa Čikago Bersima a za uzvrat nude druženje, lopate i plaćaju novčanu naknadu od 12 dolara po satu.

Ljubav prema klubu jača se lopatom i dobrom dnevnicom. U NFL je u nedjelju na programu 13 utakmica među kojima je i ona između Grin Bej Pekersa i Čikago Bersa.

foto: Profimedia

Lambe Fild u Grin Beju inače zovu 'Smrznuta tundra'. Viskonsin je po pravilu veoma hladan, vetrovit i snežan. Sneg već pada i do nedelje bi teren mogao biti debelo pokriven, sneg bi trebalo očistiti a Pekersi na tom polju imaju finu navijačko-radnu tradiciju.

foto: Profimedia

Da bi im teren bio spreman za čikaške Medvede iz kluba su pozvali 600 navijača da se u petak u 8 sati nacrtaju na stadionu i da se prihvate lopata koje su već spremne na Lambe Fildu.

Pekersi ne nude samo znoj i žuljeve nego 12 dolara (1050 dinara) po satu, a radi će se koliko god bude trebalo i koliko god ko bude mogao. Oni koji se prijave ne smeju da imaju manje od 18 godina a novac se dobija na ruke odmah po obavljenom poslu.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja