ZMAJEVI ZA DECU I ODRASLE: Promocija crnog pojasa 6. dan za Bobana Jovanovića
Foto: promo

REALNI AIKIDO

ZMAJEVI ZA DECU I ODRASLE: Promocija crnog pojasa 6. dan za Bobana Jovanovića

Ostali sportovi -

U Sportskom centru "Šumice", pred nekoliko stotina gledalaca, održana je promocija majstorskog zvanja crni pojas 6. dan koji je dodeljen treneru i osnivaču Kluba realni aikido "Zmajevi", Bobanu Jovanoviću.

Na promociji su učestvovali njegovi učenici koji su doprineli i samoj promociji kluba "Zmajevi".

KRA "Zmajevi" osnovan je 2002. godine u Beogradu. Baziran je prvenstveno na radu sa decom od 4 do 15 godina. U klubu je puno dečaka i devojčica, osnovaca i srednjoškolaca, koji su osvojili dečiji crni pojas u aikidou i koji aktivnim treniranjem i dalje usavršavaju svoja znanja u ovoj veštini samoodbrane.

foto: promo

Pored prvenstvenog rada sa decom, u ovoj veštini samoodbrane, nema starosnog ograničenja za treniranje. U klubu realni aikido "Zmajevi" postoji poseban program za odrasle i poseban program koji se zove Samoodbrana za žene.

foto: promo

Klub realnog aikidoa "Zmajevi" osim svog centra u Velikom Mokrom Lugu ima još 5 sekcija u Beogadu, koje vode Bobanovi najbolji treneri.

KRA "Zmajevi" je jedan od članica Saveza "Sistem samoodbrane realni aikido 2015" koji u svom sastavu ima 21 klub na teritoriji Srbije.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track