PRIZNANJA ZA IZUZETNE: Nagrađeni najbolji sportisti Kraljeva u 2019. godini
Foto: Profimedia

NAGRADE

PRIZNANJA ZA IZUZETNE: Nagrađeni najbolji sportisti Kraljeva u 2019. godini

Ostali sportovi -

Ženski košarkaški klub „Kraljevo“ poneo je titulu najuspešnije ekipe u 2019. godini, za najboljeg trenera izabran je Radiša Čubrić iz biciklističkog kluba „Metalac“, dok je za najboljeg sportskog radnika proglašen Saša Macan iz Plivačkog vaterpolo kluba „Kraljevo“.

Odlukom Sportskog saveza Kraljeva, za najboljeg sportistu u kategoriji seniori izabran je Nemanja Milenković, član Kik boks kluba „Kraljevo“, dok je u kategoriji seniorke nagrađena Jelena Erić iz Biciklističkog kluba „Metalac“.

U kategoriji juniora nagrađen je Aleksandar Bošković iz Kajak kluba „Ibar“ a najbolja juniorka u 2019. godini je Jovana Miladinović iz Atletskog kluba „Kraljevo“.

Među kadetima i pionirima najuspešniji u 2019. godini bili su Nikola Bogdanović iz Biciklističkog kluba „Metalac“ i Stefana Savić iz Džudo kluba „Partizan“, kao i Vuk Bazić i Željana Čingelić iz Kajak kluba „Ibar“.

Posebno priznanje, za doprinos razvoju, promociju i afirmaciju kraljevačkog sporta dobili su Dragan Savić, Dragan Nikolić, Ljubinko Kočović i Mile Tomić.

Najuspešnijim sportistima i sportskim radnicima Kraljeva nagrade je, na svečanosti upriličenoj u sedištu lokalne samouprave, uručio gradonačelnik grada na Ibru dr Predrag Terzić.

J. S.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja