MILIONI VERUJU DA JE BORBA NAMEŠTENA: Ruski imperator ZAKUCAO Amerikanca na oproštaju, a onda je krenulo OVO (VIDEO)
Foto: Printscreen

RUS SE OPROSTIO OD MMA

MILIONI VERUJU DA JE BORBA NAMEŠTENA: Ruski imperator ZAKUCAO Amerikanca na oproštaju, a onda je krenulo OVO (VIDEO)

Ostali sportovi -

"Ruski imperator" Fjodor Jemeljanenko tačku na karijeru stavio je u Japanu pobedom nad Ameikancem Kvintonom Džeksonom, a posle meča pojavila su se saznanja da je on namešten.

Jemeljanenku, koji ima 43 godine, to je bila 39. pobeda, a 15. nokautom, a milioni širom sveta veruju da je trijumf Rusa u ovoj borbi unapred dogovoren.

Džeksonu je ovo bio 14. poraz i prvi put da je zaustavljen udarcima još od 2005. kada je gubio od Mauricija Rue i Hirotake Jokoija. Deo fanova optužio je Džeksona da je namestio borbu i namerno pustio Fjodora na njegovom terenu.

"Nikad ne bih odradio nameštenu borbu. Fjodor je pobedio pošteno. Moram da smršam, ja sam kriv za poraz. Nekad pobediš, nekad izgubiš. Ljubav za moje prave fanove", napisao je poraženi borac na društvenim mrežama.

Da podsetimo, Rus se trenutno nalazi na oproštajnoj turneji po svetu, a prva stanica bio je Japan. Sada sledi put u Ameriku, odakle će se vratiti u rodnu Rusiju, gde će se oprostiti i od domaće publike.

Posle toga ostaje da se vidi u kakvom će fizičkom stanju biti legendarni borac i da li ćemo ga možda još koji put videti u oktagonu, ili će se pak definitivno povući iz ovog sporta.

(Kurir sport)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track