VIŠE PROBLEMA SA UKUĆANIMA NEGO PROTIVNICIMA! Ražnatović: Dugo je 4 minuta kad neko ide da ti otkine glavu! (VIDEO)
Foto: PR tim

OTVOREN

VIŠE PROBLEMA SA UKUĆANIMA NEGO PROTIVNICIMA! Ražnatović: Dugo je 4 minuta kad neko ide da ti otkine glavu! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Veljko Ražnatović je nakon velike pobede nad Mađarem Andreasom Čomorom, nokautom u drugoj rundi, na spektaklu u Banjaluci, gostovao u emisiji "Novo jutro" na televiziji Pink.

"Bilo je planski, brzo i efikasno,Bio sam spreman ko zapeta puška,atmosfera u dvorani je bila zaista sjajna", rekao je Ražnatović.

On je dodao da uopšte nije bilo lako kao što je izgledalo

"Čomor je odličan bokser, imao je sjajne rezultate. Dugo je 4 i po minuta kad neko ide da ti otkine glavu", rekao je kroz smeh mladi bokser i nastavio.

"U početku kad kreneš da se baviš boksom imaš tremu i strah, ali vremenski dobiješ samopouzdanje i svaka pobeda je otvarenje nekih snova.Sad sam siguran sam u sebe, smatram dasam jači i bolji od svih i da neću doživeti poraz u karijeri".

foto: PR tim

Majka i njegovi najbliži nisu bili oduševljeni Veljkovim životnim izborom.

"Ovo je realno pasiji život, pljuješ krv i treniraš po ceo dan. Dva, tri puta dnevno po 90 minuta. Kondicioni treninzi su najteži i najzahtevniji, ali i najbitniji. Mogao sam da se bavim privatnim biznisom, ali želeo sam ovo, želeo sam da opravdam ime svog oca", objasnio je Ražnatović.

Supruga Bogdana ga podržava maksimalno , bila je uz njega i u Banjaluci.

Osvrnuo se i na pretnje Mađara uoči meča

"Tako je to u ovom sportu, mnogo je nabeđenih likova, ne znam kako možemo da budemo u svađi, rešili smo šta smo imali", rekao je kroz šalu Veljko.

Sad je vreme za kraći odmor, pa sve ispočetka.

"13. januara idem na pripreme sa reprezentacijom u Crnu Goru, koje će trajati tri nedelje. Nakon toga nastavljam sa individualnim radom. Novi meč je u u martu u Beču, još se ne zna protivnik", objasnio je mladi bokser.

Veljko zna šta mu je sledeći cilj.

Cilj je da postanem evropski prvak do početka 2021 godine, smatram da je to realno i itekako ostvarivo, szaključio je Vejko Ražnatović u svom gostovanju na televiziji Pink.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track