Divac: Dobar rezultat strelaca pokrenuće srpski tim
Foto: BETA

Optimista

Divac: Dobar rezultat strelaca pokrenuće srpski tim

Ostali sportovi -
Divac je rekao da se nada da će reprezentativci u streljaštvu već prvog dana rezultatima dati dodatnu snagu svim drugim sportistima

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije Vlade Divac rekao je u Londonu da je izuzetno srećan što počinju Olimpijske igre i da se nada da će reprezentativci u streljaštvu već prvog dana rezultatima dati dodatnu snagu svim drugim sportistima."Radujemo se svi što Igre počinju. U centru pažnje će biti streljaštvo, nadamo se da će oni dobrim rezultatima na startu dati dodatnu snagu ostalim sportistima. Počinju i teniseri, imaju težak žreb, ali koliko vidim, njih to ne uzbuđuje i nadamo se najboljem", rekao je Divac.

On je dodao da će prvog dana Igara u društvu sa predsednikom Tomislavom Nikolićem biti na strelištu, a kasnije će zajedno pružiti podršku odbojkašicama Srbije koje će igrati protiv Kine. Divac je rekao da je atmosfera među srpskim sportistima sjajna i da su sitni problemi u Olimpijskom selu rešeni.

"Bilo je malo problema sa glasnom muzikom, jer su organizatori probali otvaranje, a bilo je i problema sa vodom. Uvek je tako u početku. Sada je sve u redu i sportisti mogu da se posvete takmičenjima", kazao je on.

Na pitanje o ishrani sportista u Selu, na koju su se žalili srpski veslači, Divac je šaljivo odgovorio:

"Oni su sada na dijeti, to im je važno zbog rezultata. Nahranićemo ih kad se završe Igre", zaključio je Divac.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track