Najnovije vesti

USKORO IZBORI: Ivan Miljković postaje član Borda CEV-a? (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

Uz podršku oss

USKORO IZBORI: Ivan Miljković postaje član Borda CEV-a? (FOTO)

Ostali sportovi

Ivan Miljković poslao je pismo Zoranu Gajiću, prvom čoveku srpske odbojke u kojem je zatražio podršku za predstojeću kandidaturu za člana Borda CEV-a.
 

"Odbojkaški savez Srbije i srpska odbojka, trenutno kao jedan od najtrofejnijih saveza u Evropi i šire, osim aktuelnog predsednika Evropske odbojkaške Konfederacije (CEV), na žalost nema nijednog predstavnika u bilo kojem od Bordova Evropske niti svetske odbojkaške federacije (FIVB). Smatram, sledeći naš prethodni razgovor, da je ovo prava prilika da OSSRB i zvanično podrži moj zahtev za kandidaturu za člana Borda CEV-a a takođe i FIVB-a na sledećim izborima CEV-a juna 2020. godine, kao izuzetno strateški i dugoročni interes Srbije, srpskog sporta i srpske odbojke", istakao je Miljković u pismu i dodao:

"Na osnovu našeg dugogodišnjeg poznanstva i vrlo uspešne odbojkaške saradnje, kako u seniorskoj reprezentaciji kao igrač, a tako i kasnije još intenzivnije u Odbojkaškom savezu Srbije kao prvi potpredsednik, siguran sam da bih svojim ličnim ponašanjem, sportskim uspesima i prepoznatljivošću u odbojkaškim krugovima širom Evrope i sveta koristio interesima Srbije i našeg trofejnog sporta", stoji u pismu upućenom Zoranu Gajiću.

foto: Pritnscreen

Kurir sport / M. B.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO: 

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...