Najnovije vesti

evropsko Prvenstvo

KURIR U BUDIMPEŠTI! Mandić i Aleksić nakon pobede nad Rumunijom

Ostali sportovi

Srbija je savladala Rumuniju u drugom kolu grupe B rezultatom 15:7 a po završetku meča svoje viđenje dali su Dušan Mandić i Milan Aleksić.

"Možemo biti zadovoljni, kontrolisali smo čitav tok meča. Iako nismo još u top formi ali podižemo se iz utakmicu u utakmicu i bićemo spremni za četvrtfinale. Mučili smo se malo sa polaskom u napad, još se navikavamo na bazen, ali bićemo pravi kada treba. U sledećem meču sa Holndijom smo veliki favoriti i ne bežimo od te uloge, to će biti prilika da se uigraju neke taktičke zamisli koje će nam značiti u nastavku šampionata" - rekao je Mandić koji je danas  postigao jako lep pogodak šraubom dok je naša reprezentacija gradila prednost.

Milan Aleksić strelac dva gola na ovom meču izneo je svoje impresije nakon ubedljive igre i pobede:

"Najvažnije je da smo pobedili, ima stvari sa kojima smo zadovoljni, ali imamo šta i da popravimo kako bi bili spremni za četvrtfinale. U meču sa Holandijom pobednik ne bi smeo da se dovodi u pitanje, i taj meč može da nam jako koristi za nastavak takmičenja" - kazao je on.

I jedan i drugi bili su takođe upitani da prokomentarišu razvoj grupe sa kojom se ukrštamo i potencijalnog protivnika u četvrtfinalu (Španija ili Mađarska) na šta su oni složno odgovorili da nemaju nekih želja i da je bitno da oni budu pravi ma ko bude bio protivnik.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...