IZVINI ŽURIM: Konor Mekgregor nokautirao Kauboja za samo 40 sekundi! (VIDEO)
Foto: Twitter Printscreen

BRUTALNO

IZVINI ŽURIM: Konor Mekgregor nokautirao Kauboja za samo 40 sekundi! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Irski MMA borac Konor Mekgregor je u glavnom meču turnira UFC 246 u Las Vegasu ekspresno pobedio legendarnog Amerikanca Donalda Seronea.

Konor je od prve sekunde brutalno krenuo na Seronea, očigledno željan borbe i već ga je u prvom napadu pogodio ramenom u glavu, nakon čega je ovaj izgubio kontrolu i Irac je to u potpunosti iskoristio da privede borbu kraju u velikom stilu.

U narednih 20 sekundi, Mekgregor je još tri-četiri puta sjajno pogodio Kauboja u glavu, nakon čega je ovaj iskusni borac pao i već tada je bilo jasno ko je pobednik. Ubrzo nakon toga sudija je prekinuo meč i proglasio irskog borca pobednikom.

"Ispisao sam istoriju. Pobeđivao sam u tri kategorije. Mnogo sam ponosan na to. Navijači su bili fenomenalni. Znao sam da Serone ne očekuje napad odmah na početku borbe. Upisao sam svoje ime u istoriju. Proslaviću pobedu i vratiti se u dvoranu," izjavio je Mekgregor.

Nakon meča usledilo je veliko slavlje u ringu, a ovakva pobeda sigurno će dati krila Mekgregoru i staviti veliki pritisak na Habiba s obzirom na to da fanovi širom sveta očekuju revanš njihove borbe.

foto: AP

"Nije tajna da Konor žudi za revanšom sa Habibom. Ako pobedi ovog vikenda, dobiće priliku za borbu za titulu. Biće to novi rekord prodaje plaćenih prenosa - to će biti najveći šou u istoriji UFC," rekao je pre nekoliko dana prvi čovek UFC Dana Vajt.

Za Irca je ovo bila 22 pobeda i sada ima skor 22-4, dok je 36-godišnji Serone doživio 14. poraz, a ima skor 36-14.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track