SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL U MAJAMIJU: Legendarni Pele uz Poglavice iz Kanzas sitija u velikom NFL finalu! VIDEO
Foto: Printscreen

LUDNICA

SVE JE SPREMNO ZA SPEKTAKL U MAJAMIJU: Legendarni Pele uz Poglavice iz Kanzas sitija u velikom NFL finalu! VIDEO

Ostali sportovi -

Sve je spremno za najveći sportski spektakl na svetu!

Sudeći po najavama, ali i po tradiciji, Majami će da gori jer se u finalu NFL Superbola sastaju San Francisko Fortinajnersi i Kanzas Siti Čifsi, a niko ne može ni da pretpostavi ko će trofej ''Vins Lombardi'' poneti kući.

Veliki broj poznatih ličnosti javno je iskazalo naklonost ka jednoj ili drugj ekipi, ipak jedna poruka sve je ostavila bez daha. Putem Instagrama oglasio se legendarni fudbaler Pele koji je video porukom javno podržao ekipu Kanzasa.

- Pre 50 godina sjajna ekipa se okupila na najvećoj svetskoj pozornici, igrala lep napadački fudbal i upisala pobedu. Pre 50 godina Kanzas je igrao u finalu Superbola - pisalo je u poruci, a na to je Pele još dodao:

- Pre 50 godina osvojio sam Svetsko prvenstvo sa Brazilom, sada je vaše vreme, srećno Kanzas!

Bolju motivaciju fudbaleri Kanzasa nisu mogli da dobiju. Koliko će im to pomoći u finalu saznaćemo u noći između nedelje i ponedeljka.

U Americi će u tih nekoliko sati sve stati, milioni ljudi biće uz male ekrane, a samo oni najsrećniji i s dubokim džepovima biće svedoci istorije na stadionu jer se ova dva tima prvi put sastaju u velikom finalu. Sve oči biće uprte u dva sjajna kvoterbeka - Patrika Mahomsa, koji čini čuda u dresu Kanzas Sitija, i Džimija Garopoloa, predvodnika San Franciska.

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track