OVO JE NAJVEĆI PAKAO ZA SVAKU DEVOJKU Poslala dečku GOLU sliku, a on okačio na internet kako bi joj se osvetio! 18+ FOTO
Foto: Instagram PS

HOROR

OVO JE NAJVEĆI PAKAO ZA SVAKU DEVOJKU Poslala dečku GOLU sliku, a on okačio na internet kako bi joj se osvetio! 18+ FOTO

Ostali sportovi -

Američka golferka Pejdž Spiranec, koja ima hrvatske korene, ima više od dva milona pratilaca na društvenim mrežama.

Njen savršen izgled ostavlja bez daha, a objavama na Instagramu broj obožavatelja raste iz dana u dan. Ponekad zna biti i nespretna.

Njen bivši dečko je nakon raskida prijateljima poslao njenu golu fotografiju. Lepoj Pejdž su počele stizati poruke sa nepoznatih brojeva što je probudilo sumnju. Stizale su joj razne poruke pomoću kojih je saznala kako oni koji ih šalju imaju fotografiju na kojoj je gola.

- Grozno je kada dobijate takve poruke i fotografije. Osećala sam se ranjivo i odvratno - rekla je Pejdž Spiranec.

Objasnila je i susret s bivšim dečkom koji je iz zlobe prijateljima podelio njenu intimnu fotografiju.

Take me back to Kauai!?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

- Rekla sam da ne mogu verovati da je to uradio, a on mi odgovorio: 'Ti si dr.lja, ti si mi to poslala. Zaslužila si - kazala je golferka.

Priznaje kako je prolazila kroz teško razdoblje. Svakim danom bilo je sve teže.

- Budila bih se i razmišljala u kom ću tabloidu danas čitati o sebi. Bila sam pod stresom da bi taj čovjek mogao objaviti još neku - rekla je Pejdž Spiranec i dodala:

Guess the course and hole I’m on?

A post shared by Paige Spiranac (@_paige.renee) on

- Smetali su me i dvostruki aršini. Muškarci su me nazivali dr.ljom što sam svoju fotografiju poslala dečku, a u isto su vreme oni su meni slali fotografije svojih polnih organa.

Na kraju je završila na naslovnoj strani čuvenog sportskog časopisa.

- Bila sam gola. Bila sam potpuno gola i to je bio najbolji trenutak u mom životu. Osećala sam se moćno i to je bio trenutak u kom sam pobedila. Vratila sam kontrolu nad telom - istakla je Pejdž Spiranec.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja