a1

POSLE SKANDALA, UTAKMICA IPAK ODIGRANA U BUDVI: Partizan poražen od Primorca, crno-beli moraju u baraž za opstanak!

Ostali sportovi -

Vaterpolist Partizana poraženi od Primorca sa 9:10 u Budvi u direktnoj borbi za opstanak u regionalnom takmičenju.

Kotorani su tako izborili opsatanak u A1 ligi, dok će Partizan morati u braž sa trećeplasiranom ekipom iz A2 lige, tj. timom Prijomra.

Primorcu je za opstanak bio dovoljan i bod, ali su gosti od finiša druge četvrtine preuzeli vođstvo, dugo je i izgledalo da su bliži opstanku...

Crno-beli su u poslednji kvartal ušli sa dva gola viška, ali to im nije bilo dovljno pošto su u poslednjoj četvrtini poraženi sa 3:0.

Perković je s tri pogotka predvodio crnogorski tim, Milić i Dušan Matković su se upisali po dva puta, a po jednom Vuk Drašković, Marko Gopčević i Đorđije Stanojević.

Duel Primorca i Partizana odigran je bez prisustva publike nakon jučerašnjih incidenata na bazenu "Dragan Trifunović".

Budva - Bazen „Dragan Trifunović”. Igrano bez prisustva publike. Sudije: Ivanovski (Crna Gora), Golijanin (Srbija). Igrač više: Primorac 10 (6), Partizan 11 (4). Peterci: Partizan 1 (1).

Primorac: Kralj, Drašković 1, Vukasović, Gopčević 1, Mačić, Sekulić, Adžić, Baštrica, Perković 3, Milić 2, Matković 2, Stanojević 1, Isljamović, Rajhel.

Partizan: Bulajić, Gbadamasi 1, Barač 2, Nešić, Smiljević, Andrin 1, Radanović 3, Mitrović 1, Vićković 1, Kujović, Jakšić, Šofranac, Vlahović, Banović.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track