BOJAN VELIČKOVIĆ OBEĆAVA SPEKTAKL 14. MARTA: Spreman za erupciju u vatrenom ringu Vrbasa!
Foto: SBC

MMA

BOJAN VELIČKOVIĆ OBEĆAVA SPEKTAKL 14. MARTA: Spreman za erupciju u vatrenom ringu Vrbasa!

Ostali sportovi -

Počelo je odbrojavanje do početka velikog MMA spektakla u Vrbasu, gde će glavni akter SBC Revengea 27 biti jedan od najboljih boraca mešovitih veština koga je Srbija ikad imala - „srpski čelik“ Bojan Veličković.

U borbi večeri naš najveći as na UFC sceni ovaj put boriće se protiv neporaženog majstora parterne borbe iz Brazila Danila Kvadrada Soza, u vrhunskom internacionalnom MMA spektaklu koji će biti održan u sportskoj hali ČFK 14. marta sa početkom od 19.30 časova.

- Izuzetno sam motivisan za borbu koja me čeka u Vrbasu. Ambicije su uvek jednosmerne - ići ka vrhu. Pre svega očekujem veoma vatrenu atmosferu jer će ovo biti moj prvi meč na domaćem terenu posle dugo vremena. Mislim da je moj poslednji meč u Srbiji bio 2015. godine i veoma sam uzbuđen i srećan što se ponovo borim u svojoj zemlji i pred svojim ljudima. Ono što sigurno mogu obećati je da će prisustvovati pravom MMA spektaklu - kaže Veličković.

Posle mnogobrojnih nastupa preko okeana Bojan se vraća u Srbiju kako bi se na SBC spektaklu vratio na pobedničke staze. Trenutno živi i trenira u američkom gradu Denveru. Rođeni Novosađanin bori se u velter kategoriji i njegov dosadašnji skor je 16 pobeda, 10 poraza i dve nerešene borbe.

G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track