SVETSKI ŠAMPION IZ JAGODINE OBJAVIO: Imam koronu! KONOVALOV saopštio tužnu vest, a zatim uputio jaku poruku Srbiji!
Foto: Instagram

Tuga

SVETSKI ŠAMPION IZ JAGODINE OBJAVIO: Imam koronu! KONOVALOV saopštio tužnu vest, a zatim uputio jaku poruku Srbiji!

Ostali sportovi -

Kik-bokser Aleksandar Konovalov, višestruki šampion sveta u kategoriji do 64.5 kilograma u disciplini lou-kik, objavio je na svom Instagram nalogu da ima koronavirus.

Jedan od najuspešnijih srpskih takmičara u borilačkim veštinama sumnjao je da je zaražen, a zatim su testiranja to potvrdila.

"Pozdrav dragi prijatelji. Stigao je rezultat kao što sam najaio, 99 odsto sam bio ubeđen da imam koronu i danas se to ispostavilo tačno", napisao je svetski prvak iz Jagodine.

Konovalov je zatim uputio apel svima.

"Zamolio bih sve prijatelje, braću, kumove i drugare da pripaze koji dan i budu u samoizolaciji zbog njihovih roditelja, baka i deka. Hvala svima na podršci, pobedićemo i ovaj virus kao i sve ostale protivnike i to nokautom u prvoj rundi. Hvala svima na podršci. Sportski pozdrav", napisao je Aleksandar Konovalov.

Konovalov, član kik-boks kluba "Palmini tigrovi", prvi put je postao profesionalni prvak sveta 2016. godine, a poslednji put je titulu odbranio 2019. godine. Pre toga je imao titulu amaterskog prvaka sveta i profesionalnog prvaka Evrope. Prošle godine je ponovo odbranio titulu.

foto: Instagram

Kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track