BILA JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE, PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Zgodna Tami Sič danas prodaje fotke sajtu za starije od 18!
Foto: Wikimedia Commons

besparica

BILA JE ZVEZDA FILMOVA ZA ODRASLE, PA ZAVRŠILA U ZATVORU: Zgodna Tami Sič danas prodaje fotke sajtu za starije od 18!

Ostali sportovi -

Ona je nekadašnja kečerska zvezda, ona je uvek u centru nekog skandala, ona je preoponosna na to i spremna da ponovo zaludi muškarce širom sveta

Za Tami Sič čuli su verovatno svi koji prate takozvano američko rvanje, a ako to ime ne zvoni, onda je nadimak sani nešto po čemu je ceo život prepoznatljiva. Njene borbe i danas su vrlo gledane na internetu, a fanovi ovog sporta ostali su razočarani kada je oko 2000. odlučila da se povuče. Doduše, to razočaranje kratko je potrajalo.jer je Sani odlučila da ring zameni glumom u porno filmovima.

Popularnost joj je dodatno porasla, zarađivala je mnogo para, pa su joj tako rasli i prohtevi, ali i utisak da može sve što poželi. Zbog takvog ponašanja i višestrukog kršenja zakona završila je u zatvoru, a pri izlasku na slobodu shvatila je da joj je bankovni račun opasno tanak. Zato je odlučila da svoje fotke za odrasle proda sajtu na kom se već nalaze brojne "uticajne" devojke iz celog sveta, a procena je da će za godinu dana zaraditi oko 250.000 dolara. Najmanje toliko.

- Nekada sam bila osoba čije su se fotografije najviše skidale sa interneta. Sada sam se vratila da ponovim isto to na ovom sajtu. Za samo 96 sati ušla sam među dva odsto najposećenijih. Hejteri, ova žena od 47 godina je tu. Ulickana i spremna - poručila je Sani, koja je članica WWE kuće slavnih od 2011. godine.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track