TAJSON FJURI NEĆE U PENZIJU: Prvo ću da prebijem Vajldera i Džošuu, pa svima ostalima da PUSTIM MALO KRV! VIDEO
Foto: Printskrin

RUKAVICA U LICE

TAJSON FJURI NEĆE U PENZIJU: Prvo ću da prebijem Vajldera i Džošuu, pa svima ostalima da PUSTIM MALO KRV! VIDEO

Ostali sportovi -

Čuveni britanski bokser Tasjson Fjuri, poznat pod nadimkom Džipsi King (Kralj cigana), čovek sa samo jednom nerešenom borbom i bez poraza u karijeri, važi za jednog od tri najbolja teškaša današnjice.

Pored Fjurija tu su Deonte Vajlder i Entoni Džošua, koji će kako sam kaže biti njegove sledeće žrtve. Iako se Vajlder "ponudio" da za nešto više od devet miliona evra odustane od borbe, Fjuri je poručio da će mu još jednom skinuti skalp, pa se onda upustiti u borbu za svu slavu sveta sa Džošuom.

- Nadam se da ću do kraja godine izvesti Vajldera u ring, a onda ćemo u 2021. ući kao u godinu u kojoj će biti održan najveći meč u istoriji boksa, meć između dva neporažena britanska teškaša. Džošua i ja ćemo se boriti za svu slavu sveta.

A za sve zaljubljenike u boks i njegove navijače, Kralj cigana jasno poručuje da se tu neće zaustaviti te da će, baš kao i u prethodnom meču sa Vajlderom, okusiti krv protivnika. Pa ma kako se on zvao.

- Znate šta, razmišljao sam o tome. Po ugovoru imam još dve borbe da odradim. Imam Vajldera i Džošuu, ali mnogo je boraca koji hoće da me prebiju. Imate Dilijana Vajta, Džerela Milera, Puleva, Ruiza, Ortiza, Dubou, Džojsa... Ima ih. A ja treniram svaki dan tri, četiri puta i ne znam šta bih drugo radio u životu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track