KO JE MISTERIOZNI SRBIN KOJI JE ZAPALIO KOLUMBIJU: Žene u zemlji PABLA ESKOBARA odlepile za fitnes trenerom DR. TONNIJEM
Foto: Instagram

Totalni haos

KO JE MISTERIOZNI SRBIN KOJI JE ZAPALIO KOLUMBIJU: Žene u zemlji PABLA ESKOBARA odlepile za fitnes trenerom DR. TONNIJEM

Ostali sportovi -

Ženski deo publike u Južnoj Americi ga guta očima. Šalju mu ljubavne poruke, nude brak, traže od njega savete za vitku liniju i padaju na njegov šarm i čudni izgovor španskog.

Ko je dr. Tonni, misteriozni Srbin koji je za šest meseci života u dalekoj Kolumbiji uspeo da "zapali" svoje domaćine i još dobar deo Južne Amerike.

Reklo bi se da i Kolumbijci, tačnije Kolumbijke, uživaju jednako u pojavi kao i u njegovoj anonimnosti. Znaju da dolazi iz Srbije, što se uostalom vidi po njegovim fotkama sa Save i Dunava i ispred hrama Svetog Save na Vračaru, ali nemaju pojma kako se zove niti ih to preterano zanima dok god im se zavodnički osmehuje.

Došao je da radi kao trener pre pola godine i za stalno se nastanio u Medeljinu. Onda se posle izvesnog vremena pojavio na Instagramu i Jutjubu sa svojim objavama na španskom jeziku i za kratko vrema prešao put od običnog zgodnog "gringosa" do "influensera" sa 1,5 miliona pratilaca na svom profilu.

Que planes tienes esta noche? ?

A post shared by GORDO PERO CHIMBA MI AMOR (@dr.tonni) on

Koliko je uticajan dovoljno govori da su se na njegov poziv odazvali mnogi poznati Kolumbijci, koji su donirali u fond za ugrožene stanovnike Medeljina, posebno siromašnog naselja znanog kao Komuna 13.

Buenas noches Medellín ???

A post shared by GORDO PERO CHIMBA MI AMOR (@dr.tonni) on

- Ovde su deca i ljudi poznati po svojoj dobroti i naklonost kojom ti čine da se osećaš kao kod kuće. Napravio sam grupu koja želi da im pomogne, kupićemo im hranu, alkohol i sapun. Ako se naša grupa poveća mogli bismo da pomognemo većem broju naših sugrađana u Medeljinu, Kolumbiji i celoj Južnoj Americi, Pridružite nam se - poručio je Kolumbijcima dr.Tonni.

D. P.

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track