DIGAO 500 KILOGRAMA, A ONDA MU KRENULA KRV IZ NOSA: Oslepeo sam i mislio da umirem! VIDEO
Foto: Youtube/Eddie Hall

ŠOKANTNO

DIGAO 500 KILOGRAMA, A ONDA MU KRENULA KRV IZ NOSA: Oslepeo sam i mislio da umirem! VIDEO

Ostali sportovi -

Pauer-lifteri spadaju u najjače ljude na planeti. Pokušaji da obore rekorde ponekad su toliko naporni da im je ugroženo zdravlje.

Svoje neprijatno iskustvo ispričao je jedan od najjačih ljudi sveta Edi Hol, koji je donedavno držao rekord podigavši 2016. godine 500 kilograma.

Međutim, Edi je ubrzo nakon podviga osetio neprijatnosti, krenula mu je krv iz nosa, a potom mu se zamračilo pred očima.

- Shvatio sam da odjednom ne vidim ništa. Izgubio sam vid i počeo da paničim. Sećam se da sam pao na pod iza bine, pokušavajući nešto da vidim. Pomislio sam da umirem, rekao sam sebi: "To je to, ovde će Edi Hol da umre". Osetio sam kako mi brišu krv iz nosa i ušiju - ispričala je popularna "Zver".

Trebalo mu je nekoliko sati da bi povratio normalan srčani rad. Kada se malo oporavio, seo je u automobil s namerom da se odveze kući.

- Odjednom sam shvatio da ne mogu da vozim, da ne umem. Nisam znao kako da ubacim u brzinu. Mozak je očigledno pretrpeo posledice. Nakon nekoliko nedelja počele su da se vraćaju funkcije - otkrio je on.

Kurir sport / P. G.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track