PEDOFIL MU NAPAO ĆERKU PRED OČIMA! Srpski MMA borac uhvatio napasnika: PEDOFILČINA ODVRATNA! OVAKVI TREBA DA BUDU MRTVI!
Foto: Printskrin/Instagram

STRAVA I UŽAS

PEDOFIL MU NAPAO ĆERKU PRED OČIMA! Srpski MMA borac uhvatio napasnika: PEDOFILČINA ODVRATNA! OVAKVI TREBA DA BUDU MRTVI!

Ostali sportovi -

Poznati srpski MMA borac Aleksandar Ilić "Džoker" preživeo je pravi pakao u Bazelu.

Ilić je na društvenim mrežama objavio da je njegovu maloletnu ćerku na ulici napao pedofil! Na sreću, poznati sportista i njegov komšiluk su odmah reagovali, pa je napasnik brzo uhapšen.

Aleksandar tvrdi da je ovaj lokalac već imao slične prestupe i da konzumira narkotike. On je na društvenim mrežama iskalio bes jer država u kojoj živi dozvoljava ovakvima da se slobodno šetaju po ulici.

"Svako ko živi u Bazelu treba da vidi ovo lice", napisao je Ilić uz priloženu fotografiju napasnika.

Srpski borac je snimio čitav postupak hapšenja i poručio sledeće:

"Pedofilčina odvratna. Mamu li ti je**m smrdljivu, rekao je Srbin uz snimak privođenja čoveka koji mu je napao ćerku, a potom napisao: Da je zemlja normalna, ovakvi bi već bili uklonjeni ili mrtvi a ne šetali na slobodi i da napadaju decu po ulici."

Ilić je vidno razočaran reakcijom švajcarske policije. U momentu je hteo da uzme pravdu u svoje ruke, ali je shvatio da bi tako mogao da ugrozi svoju karijeru i život u Švajcarskoj.

foto: Instagram

Na mestu gde je napadač uhapšen, Ilić je snimio i dva bodeža, poput šrafcigera i tvrdi da je to napadač nosio kod sebe.

foto: Instagram

"Našao sam mu neko šilo, imao je kod sebe oružje, ali njih to ne zanima. Njih to ne interesuje, što bi oni njega gledali kao opasnog čoveka i tako ga tretirali.

foto: Instagram

Živiš u Švajcarskoj koja je, je l', uređena zemlja i sinonim za "normalan" život, dobar standard, svi poštuju propise i zakone... I onda policija štiti, država štiti, zakon štiti - ovakve ljude. Sad da sam ga prebio, polomio pred njima, mene odmah hapse, gubim papire, isteruju me iz zemlje da možda sutra ne mogu da vidim decu, pa moram da se žalim nekom sudu za ljudska prava da bih viđao svoju decu i sudio se sa državom da mene isteruju, popušio bih zatvor jer, normalno, kao i svaki roditelj polomio bih mu sve prste, ruke, noge i napravio ga na trajnog invalida. Normalno, kao što bi svaki otac zaštitio svoje dete", razočaran je Ilić.

Podsetimo, Ilić je jedan od uspešnijih naših MMA boraca, koji trenutno nastupa u najjačoj evropskoj organizaciji KSW.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track