SAMO JE JOKIĆ NEDOSTAJAO: Mali Sajam sporta okupio Somborce na gradskom trgu!
Foto: Sportski savez Srbije

Sportski savez Srbije

SAMO JE JOKIĆ NEDOSTAJAO: Mali Sajam sporta okupio Somborce na gradskom trgu!

Ostali sportovi -

Još jedan Mali sajam sporta, u organizaciji Sportskog saveza Srbije i Sportskog saveza Sombora, okupio je veliki broj mališana na Gradskom trgu.

Predsednik SSS Davor Štefanek, generalni sekretar Goran Marinković i članovi UO SSS Vladimir Bošković i Simo Savić zajedno su sa predsednikom Sportskog saveza Sombora Zoranom Bojićem, zamenikom gradonačelnika Anotinijem Ratkovićem, većnicom za sport Antonijom Nađ i pomoćnikom ministra Darkom Udovičićem pozdravili mlade Somborce.

foto: Sportski savez Srbije

Preko 30 klubova iz rodnog grada Nikole Jokića predstavilo se deci, a zastupljene su bile sve grane sporta.

“Uvek se osećam lepo kada dođem u Sombor, a naročito danas kada imamo prilike na jednom mestu da vidimo sve što ovaj divan grad nudi. Sombor ne treba da brine za budućnost. Cilj Malog sajam sporta je da prikaže deci šta sve od sportova postoji i da ih zainteresujemo da krenu da treniraju. Sportski savez Srbije uz podršku Ministarstva omladine i sporta nastaviće da ulaže u sport i u stvaranje novih šampiona”, rekao je Štefanek.

foto: Sportski savez Srbije

Na trgu su bili prikazani gimnastika, rvanje, boks, boćanje, odbojka, košarka, fudbal, atletika, kajak, tenis, dizanje tegova... A mališane je posebno obradovalo isprobavanje svakog sporta i druženje.

G. A. / Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track