PERSPEKTIVNI SRPSKI BORAC UVEK UZ SVOJ NAROD: Veljko specijalni gost na boks memorijalu Miroslav Gucunja!
Foto: Privatna arhiva

RaŽnatoviĆ Će sledeĆe sezone boksovati za Sombor u Superligi Srbije

PERSPEKTIVNI SRPSKI BORAC UVEK UZ SVOJ NAROD: Veljko specijalni gost na boks memorijalu Miroslav Gucunja!

Ostali sportovi -

Iako u jeku priprema za svoj deveti profesionalni meč perspektivni srpski bokser Veljko Ražnatović danas se iz kampa na Avali na poziv Humanitarne organizacije "Junak" uputio u Sombor gde je bio specijalni gost na bokserskom spektaklu, prvom memorijalu Miroslav Gucunja.

Dogadjaj u samom centru ovog vojvodjanskog grada organizovan je u čast pokojnog Miroslava koji je sa samo 21 godinu dao život za Srbiju na Košarama i kojeg njegovi sugradjani Somborci nikada neće zaboraviti. Veljko je uručio plaketu pobedniku turnira i majci Miroslava Gucunje, Kosani.

- Velika mi je čast sto sam bio deo Memorijala Miroslav Gucunja. Takve junake kao što je bio on, kao i svih 108 golobradih mladića koji su život dali za našu Srbiju, ne smemo nikada da zaboravimo. Vrlo emotivan trenutak je bio kada sam majci srpskog junaka, Kosani, dodeljivao plaketu, naježio sam se. Do neba hvala Miroslavu i svim junacima sa Košara što su nas odbranili - u dahu je rekao Raznatovic.

1 / 6 Foto: Privatna arhiva

Organizator dogadjaja Stojan Knežević, alfa i omega BK Sombor, obrazložio je odluku da baš Veljko uruči plakete.

- Ražnatović je perspektiva našeg olimpijskog i profesionalnog boksa. Takodje je i veliki patriota i humanista - izjavio je Stole i otkrio da će Veljko sledeće sezone boksovati baš za BK Sombor u Superligi Srbije.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track