KADA IMAMO PONOS I KADA GA IZGUBIMO - IZGUBILI SMO SEBE Bor se na dirljiv način oprostio od Bobane GOVOR KOJI SLAMA SRCA
Foto: SSS

KADA IMAMO PONOS I KADA GA IZGUBIMO - IZGUBILI SMO SEBE Bor se na dirljiv način oprostio od Bobane GOVOR KOJI SLAMA SRCA

Ostali sportovi -

Tuga u Boru. Građani ovog grada danas su se oprostili do prerano preminule reprezentativke Srbije u streljaštvu - Bobane Veličković.

Bobana je danas sahranjena u svom rodnom gradu Boru.

"Kada imamo ponos i kada ga izgubimo - izgubili smo sebe. Grad Bor je izgubio svoj ponos prerano, premladog, velikog, odgovornog dobrog čoveka, dobrog sportistu. Bobana nam je pokazala i umela da dokaže kako i zašto treba da živimo i kako i zašto da se borimo. Ostavila je veliki trag u srcima građana Bora, ovo je tužan trenutak. Jedan od najtužnijih u istoriji grada Bora", rekao je na komemoraciji gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić.

Članovi porodice, prijatelji i poštovaoci sjajne evropske šampionke okupili su se na komemoraciji, a zatim su iz sale krenuli put groblja gde je polaganje urne posmrtnih ostataka prerano preminule srpske reprezentativke.

Kurir sport/Novosti

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track