TAJSON BRZ I JAK KAO NEKAD: Bogovi rata su potpalili moj ego, oni žele da ponovo idem u rat! (VIDEO)
Foto: Printscreen

GODINE su samo broj

TAJSON BRZ I JAK KAO NEKAD: Bogovi rata su potpalili moj ego, oni žele da ponovo idem u rat! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Neki će reći najbolji bokser svih vremena, drugi oprezniji da je jedan od najboljih, a legendarni Majk Tajson ponovo intrigira javnost objavljujući klipove na kojima vredno trenira.

Iako ima pune 54 godine i iako u ring zvanično nije ušao od 2005. godine kada je izgubio od Irca Kevina MekBrajda, Tajson je izgleda opasno zagrizao da se vrati među konopce i pokaže svetu da još nije za starom gvođže.

foto: Profimedia

Sudeći po najnovijem snimku koji je objavio na društvenim mrežama, Gvozdeni Majk i dalje ima gromove u rukama, i i dalje se može pohvaliti neverovatnom brzinom. Jedino je pitanje koliko ima snage da izdrži u tom tempu. A boksu se vratio jer je dobio takvu "poruku".

- Osećam se nezaustavljivo! Bogovi rata su me probudili , potpalili su moj ego i oni žele da ponovo idem u rat - poručio je Tajson, pa zaključio da sve radi u dobrotvorne svrhe i zbog pružanja pomoći onima kojima je potrebna:

- Zamislite da sam izašao u ring i borio se. Mogao sam pomoći ljudima i životinjama o kojima pričamo. To je zapravo ono čemu se ovde radi.

Follow me on #triller and get ready to rumble.

A post shared by Mike Tyson (@miketyson) on

Čuveni šampion je uz video ponudio na prodaju i oprmeu u kojoj trenira, upravo u dobrotvorne svrhe.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja