ŠOKANTNA ISPOVEST PSIHOPATE: Igrao sam fudbal za Zvezdaru i OFK Beograd, a onda sam pretukao rivala i ZAVRŠIO U ZATVORU!
Foto: Youtube

vASO BAKOČEVIĆ OTVORENO O BURNOJ PROŠLOSTI

ŠOKANTNA ISPOVEST PSIHOPATE: Igrao sam fudbal za Zvezdaru i OFK Beograd, a onda sam pretukao rivala i ZAVRŠIO U ZATVORU!

Ostali sportovi -

Poznati srpsko-crnogorski MMA borac Vaso Bakočević otkrio je u jednom intervjuu za hrvatske medije da je sportsku karijeru počeo kao fudbaler, međutim, zbog jednog ozbiljnog incidenta rešio je da prestane da se bavi tim sportom.

Bakočević je u intervjuu za "24 sata" otkrio da je igrao fudbal za Zvezdaru i OFK Beograd.

"Tad je OFK bio ozbiljan i u prvoj ligi. Ali i u Beogradu u školi sam počeo da pravim probleme i rekao sam roditeljima da bolje da batalim i da se fokusiram na sport, pa sam završio školu vanredno", kaže Bakočević.

Međutim, ubrzo je dobio zabranu igranja jer je nokautirao jednog protivničkog fudbalera na terenu.

"Igrao sam fudbal, ali sam i tu počeo da pravim probleme. Dok sam igrao za Zvezdaru pretukao sam jednog protivničkog igrača. Dan danas čuvam isečak iz novina. On je bio levi bek, ja desni, stalno smo se mimiolazili, dobacivali jedan drugom, udarali se laktovima i kada je bio neki korner, meni "pala klapna" nokautiram ga i prebijem, dobijem zabranu igranja. Posle toga pravim još jedan skandal, završavam u zatvoru, pravim totalnu katastrofu od svog života, bio sam samo mesec dana, sreća roditelji su me izvukli, da nije bilo roditelja sada ne bih sedeo sa vama", otkrio je Vaso.

Bakočević je istakao da mu je MMA spasao život.

" I onda sam rekao, roditelji su dali za mene život, ja da budem ološ i kriminalac, to je totalna katastrofa... I onda sam sasvim slučajno pronašao MMA, posle prvog treninga se zaljubio, posle šest meseci odradio profi meč i za 10 godina sam nabio 60 mečeva, što je za ove prostore stvarno nenormalno. To mi je ušlo u krv i spasilo život, jer od mene ništa pametno ne bi ispalo", kaže poznati borac.

Podsetimo, popularni "Psihopata" je nedavno poražen u Zagrebu od Hrvata Ivice Truščeka.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track