OSTOJA MIJAILOVIĆ POMAŽE RUKOMETAŠIMA PARTIZANA: Crno-beli dobili velikog sponzora za narednu sezonu
Foto: Maja Nastić / RK Partizan

Jači u novoj sezoni

OSTOJA MIJAILOVIĆ POMAŽE RUKOMETAŠIMA PARTIZANA: Crno-beli dobili velikog sponzora za narednu sezonu

Ostali sportovi -

Rukometni klub Partizan u sezonu 2020/21 ulazi jači!

Nakon nekoliko godina klub dobija prvog većeg sponzora čije će se ime naći na grudima crno-belih rukometaša. Sa velikim zadovoljstvom, Partizan je obavestio armiju navijača da je novi sponzor kluba, kompanija Globos osiguranje.

Od februara 2020. Globos osiguranje se nalazi u većinskom vlasništvu kompanije British Motors na čijem se čelu nalazi predsednik Košarkaškog kluba Partizan, Ostoja Mijailović.

"Pravi prijatelji se prepoznaju u teškim vremenima. U doba globalne krize, Globos osiguranje postaje naš partner i na taj način nam olakšava funkcionisanje, što je jasan pokazatelj želje da se pomogne razvoju sporta. Kao što znamo, rukomet nije profitabilan sport i ovo ulaganje se može posmatrati i kao društveno odgovorno delovanje. Želeo bih da se ovom prilikom zahvalim i kompaniji Globos osiguranje i predsedniku KK Partizan, Ostoji Mijailoviću koji se nalazi na čelu poslovnog sistema u okviru kojeg Globos funkcioniše. Uveren sam da je ovo samo početak dugoročne i uspešne saradnje”, izjavio je predsednik RK Partizan, Željko Perkunić.

Ovo je prvi u nizu sponzora koje UO na čelu sa Željkom Perkunićem obezbedio za nastupajuću sezonu. To će u značajnoj meri omogućiti normalan rad treneru Maksiću i njegovim momcima sa ciljem povratka crno-belih u vrh srpskog rukometa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track