SPEKTAKL U SRPSKOJ PRESTONICI: Beograd centar svetske atletike! FOTO
Foto: ASS

SJAJNO

SPEKTAKL U SRPSKOJ PRESTONICI: Beograd centar svetske atletike! FOTO

Ostali sportovi -


Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić družio se sa našim i svetskim šampionama na atletskom mitingu u bacanju kugle „Dobaci do...22” koji je organizovan u sklopu promocije Svetskog dvoranskog prvenstva u atletici 2022. godine u Beogradu.

Na atletskom mitingu su pored našeg šampiona Asmira Kolašinca učestvovali i aktuelni svetski šampion iz Dohe Džo Kovač i olimpijski šampion iz Rija de Žaneira i svetski rekorder u dvorani Rajan Krauzer.

foto: ASS

Srbija je otvorila vrata svetskoj atletskoj eliti. Bacački miting je početak kojim najavljujemo najveće i najznačajnije takmičenje u atletici, Svetsko dvoransko prvenstvo, koje će se održati u Beogradu 2022. godine. Ovde smo da svi zajedno podržimo i navijamo za srpske šampione koji će odmeriti snage sa najvećim imenima svetske atletike u ovoj disciplini. Pripremni period koji je pred nama dobra je prilika da ovakvim i sličnim manifestacijama promovišemo predstojeće takmičenje i pokažemo da je Srbija zemlja šampiona”, istakao je ministar Vanja Udovičić.

foto: ASS

Atletski miting u bacanju kugle „Dobaci do ... 22” je Srbiju večeras locirao u centar atletskog sveta.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track