DOMINACIJA OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA BEOGRAD: Najuspešnija seniorska ekipa u muškoj konkurenciji na prvenstvu Srbije (FOTO)
Foto: Privatna Arhiva

Veliki uspeh

DOMINACIJA OMLADINSKOG DŽUDO KLUBA BEOGRAD: Najuspešnija seniorska ekipa u muškoj konkurenciji na prvenstvu Srbije (FOTO)

Ostali sportovi -

Na prvenstvu Srbije učestvovala je 31 ekipa sa ukupno 158 takmičara, od toga 109 u muškoj i 49 u ženskoj konkurenciji

Na prvenstvu Srbije za seniore u džudou za 2020. godinu takmičari Omladinskog džudo kluba Beograd (ODŽK Beograd) ostvarili su izvanredan uspeh i osvojili ukupno čak šest medalja i tako postali najuspešnija seniorska ekipa u muškoj konkurenciji!

Džudisti ODŽK Beograd nastupili su sa sedam takmičara a zlatnom medaljom okitili su se Denis Jurakić (kategorija 73 kg), Darko Brašnjović (kat. 90 kg) i Žarko Ćulum (kat.+ 90 kg).

foto: Privatna Arhiva

Srebrnu medalju osvojio je Zoran Milenović (kat. 90 kg), dok su se bronzanim odličjem okitili Aleksandar Nerandžić (kat 81 kg.) i Tamara Jovanovic (kat.52 kg.)

foto: Privatna Arhiva

Sportski direktor Omladinskog džudo kluba Slaviša Nerandžić u izjavi za Portal Kurira nije krio zadovoljstvo ostvarenim uspehom na seniorskom prvenstvu Srbije.

- Sve čestitke takmičarima, trenerima Nemanji Tomiću i Aleksandru Stamenkoviču i Upravi kluba na postignutom rezultatu. Zacrtani sportski ciljevi su ostvareni, a sada nas očekuje Grand pri u Budimpešti gde nastupaju naši takmičari Ćulum i Brašnjović i nadamo se dobrom rezultatu. Takođe bih odao priznanje na dobroj organizaciji takmičenja Džudo savezu Srbije i Džudo savezu Beograda po svim preporukama kriznog štaba - naglasio je Slaviša Nerandžić.

foto: Privatna Arhiva

Na prvenstvu Srbije koje je održano u SC "Šumice", učestvovala je 31 ekipa sa ukupno 158 takmičara, od toga 109 u muškoj i 49 u ženskoj konkurenciji.

1 / 16 Foto: Privatna Arhiva

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track