PRIZNANJE ZA KOŠARKAŠE BORCA I GRAD NIŠ: Vladimir Ilić i Dragana Sotirovski - džentlmen i dama godine!
Foto: Slobodan Đurić

TRADICIONALNI IZBOR

PRIZNANJE ZA KOŠARKAŠE BORCA I GRAD NIŠ: Vladimir Ilić i Dragana Sotirovski - džentlmen i dama godine!

Ostali sportovi -

Tradicionalno priznanje "Dama i Džentlmen godine" po sedmi put je dodeljeno na svečanosti u Vrnjačkoj banji.

Nagrade su otišle u ruke gradonačelnice Niša Dragane Sotirovski i predsedniku Košarkaškog kluba Borac iz Lazarevca i direktoru kompanije Tigar Vladimiru Iliću.

Prilikom preuzimanja ovog prestižnog priznanja, Ilić je istakao da će se i u budućnosti zalagati za što veće učešće žena u svetu privrede, sporta i ekonomije.

“Iza uspeha svakog muškarca stoji marljiv i posvećen rad žene. Ovom prilikom želim da izrazim duboku zahvalnost svojoj supruzi Ani i saradnicima u kompaniji, jer bez njihove pomoći i rada ni ova nagrada ne bi imala pun smisao i značaj. Žene su bolji, lepši i odgovorniji deo našeg društva i zato ću se i u budućnosti čvrsto zalagati za jačanje položaja žena u privredi. Srpske žene su svojim radom, trudom i požrtvovanošću zaslužile najviše pozicije u društvu, a pre svega u svetu privrede”, istakao je Ilić, koji je uspešan porodičan čovek i otac troje dece.

foto: Slobodan Đurić

Inače, klub Borac iz Lazarevca, koji Ilić predvodi zajedno sa sportskim direktorom Stefanom Birčevićem, dobro je startovao ovesezone. Oni su u prva dva kola Kupa Srbije, kao gosti eliminisali KK Žarkovo i KK River.

Kurir sport / G. A.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track