NEKADAŠNJA LEPOTICA NA ČELU RSS: Milena Delić kandidat za predsednika Rukometnog saveza!
Foto: Foto Facebook printscreeen

pravo rešenje

NEKADAŠNJA LEPOTICA NA ČELU RSS: Milena Delić kandidat za predsednika Rukometnog saveza!

Ostali sportovi -

Bivša reprezentativka i igračica Radničkog sa Crvenog krsta uskoro na odgovornoj funkciji

Milena Delić, nekadašnja proslavljena srpska rukometašica, biće kandidat za predsednika Rukometnog saveza Srbije, saznaje Kurir. Ona bi trebalo na čelnom mestu RSS da zameni Božidara Đurkovića.

Milenu Delić bi na izbornoj skupštini trebalo da predloži njen matični Rukometni savez Beograda. Ona je zasad jedini kandidat, a spekuliše se da bi kandidaturu mogao da podnese i dosadašnji potpredsednik RSS Dragan Škrbić, takođe veliko ime srpskog rukometa.

foto: Foto Facebook printscreeen

Milena Delić imala bi dobru poziciju iza sebe, a s obzirom da je Vlada Srbije raspodelom novca rukometu izdvojila priličnu sumu, ona bi mogla da pokrene stvari sa mrtve tačke. To se pre svega odnosi na pomirenje između regiona, donošenje novog statuta, ali i drugačije odnose među rukometnim radnicima.

Milena Delić rođena je u Kočevju i jedna je od legendarnih rukometašica Radničkog sa Crvenog krsta. Igrala je u zlatnoj generaciji tog kluba koju su činile Svetlana Ceca Kitić, Emilija Erčić, Mirjana Ðurica, Ljubinka Janković, Vesna Buđa, Stanica Gole... Kasnije Dragana Pešić, Tanja Polajnar, Stana Vuković, Tanja Vujičić, Ljiljana Knežević... Trener je bio Ranko Janković Belmondo.

foto: Foto Facebook printscreeen

U vreme dok je igrala rukomet plenila je lepotom, gracioznošću i pojavom na terenu. Milena Delić je i lepo pevala, pa je uz pomoć tekstopisca Miodraga Ž. Ilića snimila album sa osam pesama. Međutim, više ju je interesovala sportska karijera, tako da se nije pronašla na estradi.

Kurir sport/A. Radonić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track