SKANDAL! HRVAT ISPROZIVAO VESELINA VUJOVIĆA: On je trenerski bezveznjak i marginalac, LJUDSKI KVALITETI su mu RAVNI NULI (VIDEO)
Foto: Printskrin Youtube

sramota

SKANDAL! HRVAT ISPROZIVAO VESELINA VUJOVIĆA: On je trenerski bezveznjak i marginalac, LJUDSKI KVALITETI su mu RAVNI NULI (VIDEO)

Ostali sportovi -

Gostujući u podkastu Inkubator nekadašnji hrvatski rukometni reprezentativac Goran Šprem žestoko je ocrnio legendu jugoslovenskog i svetskog rukometa Veselina Vujovića.

Vujović je u trenerskoj karijeri pored ostalog bio selektor Jugoslavije, Srbije i Crne Gore, Makedonije i Slovenije sa kojom je 2017. godine osvojio bronzu na Svetskom prvenstvu, a sa reprezentacijom SCG do 19 godina bio je i prvak sveta.

Za Šprema to nije dovoljno da ga vidi kao budućeg selektora Hrvatske. Umesto toga čuli smo salvu uvreda na račun iskusnog stručnjaka:

Veselin Vujović, Slovenija
foto: Reuters

- Ne, ne, ne, ne! Veselin Vujović je... Sad ću da pazim šta ću reći. Vujović je bio najbolji igrač na svetu i na tome mu kapa do poda. Igrao je u Barseloni, bio je top svetski igrač, međutim o njegovim trenerskim kvalitetima neću ni priblićno biti na tom nivou. Naprotiv, moje subjektivno mišljenje je da je apsolutni bezveznjak, marginalac, koji je dobio neke trenertske prilike i kod nas u hrvatskom rukometu, u Zagrebu, koje apsolutno nije zaslužio i apsolutno nije iskoristio. Ništa pozitivno nije napravio, čak šta više, sve negativno.

- Ko god ga brani nek ga brani, ima super pi-ar, međutim njegovi trenerski kvaliteti i, malo dublje ću tu ući, pa reći i ljudske su ravne nuli ili u minusu i, molim te, nemoj mi ga više spominjati.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track