ČOVEK KOME SE SVET KLANJAO BIO JE SEKSUALNO NEZASIT Varao suprugu, a sada je progovorila ljubavnica! OVO JE MRAČNA STRANA ŠAMPIONA
Foto: Profimedia

ČOVEK KOME SE SVET KLANJAO BIO JE SEKSUALNO NEZASIT Varao suprugu, a sada je progovorila ljubavnica! OVO JE MRAČNA STRANA ŠAMPIONA

Ostali sportovi -

Tajger Vuds je definitivno najbolji golfer svih vremena, ali se za ime problematičnog sportiste vezuje čitav niz negativnih naslova o njegovom privatnom životu.

O njemu je snimljen dokumentarni film koji prikazuje njegov veličanstven uspeh, strmoglavi pad i spektakularan povratak na terene za golf.

Jedna od sagovornica u dokumentarcu je Rejčel Ušitel, žena s kojoj je Vuds 2009. godine bezočno varao suprugu Elin Nordegren.

-On je bio u mom krevetu i bio je moj tigar. Tajger osvaja turnire i nagrade. Može da padne, ali opet ustaje i ljudi žele da navijaju za njega. Ali žene ne dobijaju puno, ne samo s njim, nego s bilo kojim skandalom i to nije pošteno. Jednostavno sam osećala da konačno nešto kažem. Bilo je zaista teško deset godina gledati ljude da govore svašta o meni. Neki govore o meni kao da me znaju, a to nije istina. To je težak život i nije bilo lako. Stoga sam odlučila da progovorim - kaže Ušitel uoči izlaska dokumentarca koji će se emitovati u dva dela.

Vuds je bio prvi sportista koji je u karijeri zaradio milijardu dolara. Bio je toliko dominantan u golfu da je bilo predloga da mu se zabrani takmičenje jer je postalo monotono. Ali, njegova seksualna nezasitost ga je skupo koštala. Suprugu Elin je upoznao 2001. godine dok je radila kao dadilja i spremačica u porodici švedskog golfera Jaspera Parnevika. Tajger je oženio Šveđanku 2004. godine, a zatim su dobili ćerku 2007. i sina 2009. godine.

Gospođa Vuds je zatražila razvod pošto je u javnosti izašao veći broj žena koje su tvrdile da su imale intimnu aferu sa golferom. Vuds je, prema nekim izvorima, svojoj supruzi naknadno priznao da je spavao sa oko 120 žena tokom njihovog braka. I zanimljivo, sa većim delom njih je spavao dok je boravio na klinici za odvikavanje od zavisnosti od seksa.

Nakon razvoda 2010. godine češće je bio u trač rubrikama, nego u onim sportskim. Poznato je da je bio u vezi sa skijašicom Lindzi Von, ali ni ta veza nije dugo opstala.

Imao je i zdravstvenih problema, pa je zbog leđa išao na četiri operacije. Ali se nije predavao već se vratio u golf na šampionski način.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track