TAJSON ISPREPADAO LEGENDARNOG FUDBALERA Ovaj umalo zažalio što ga je uopšte upitao koliko je brz (VIDEO)
Foto: Printscreen YouTube

OBJASNIO

TAJSON ISPREPADAO LEGENDARNOG FUDBALERA Ovaj umalo zažalio što ga je uopšte upitao koliko je brz (VIDEO)

Ostali sportovi -

Legendarni engleski fudbaler Džimi Grivs posle igračke sjajne karijere bio je uspešan sportski novinar i komentator, tako je 80-tih godina intervjuisao i mladog Majka Tajsona...

Čelični Majk je tada imao 21 godinu i bio je svetska senzacija, a Grivsa je interesovalo koja je to tehnika kojom rivale obara munjevito. Ubrzo je shvatio da možda nije trebalo to da pita.

- Udaram naglo, moja ramena i noge donose precizne i jake udarce u isto vreme. Kad te pogodim, bum, bum, eskiviram i nalazim se na strani na kojoj ne možeš da me udariš - pričao je Majk, ali tako da je pesnicama naznačavao udarce u pravcu Džimijevog lica.

Grivs, koji je sa Engleskom 1966. bio šampion sveta, je u jednom trenutku bio prilično zbunjen pa i šokiran onim što je video:

- Da, shvatio sam...

- Moj moto je ubij ili budi ubijen! - objasnio je Majk svoju filozofiju.

Sve se ovo desilo u vreme kada je bokser imao skor od 34 pobede bez poraza, a većinu trijumfa ostvario je nokautom u prvoj rundi.

Grivs je tokom intervjua pitao Tajsona ko mu je omiljeni bokser.

- Možda nije najbolji, ali moj omiljeni je Džo Luis. Zato što je imao sve, mogao bih da ga opišem kao majstora ovog sporta. Odbijao je da izgubi - otkrio je najmlađi šampion teške kategorije u istoriji.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track