KAKVA RUKOMETNA BOMBA! Kapiten reprezentacije Crne Gore potpisao za makedonski Vardar!
Foto: VSCG

transfer PIJACA

KAKVA RUKOMETNA BOMBA! Kapiten reprezentacije Crne Gore potpisao za makedonski Vardar!

Ostali sportovi -

Kapiten rukometne reprezentacije Crne Gore i rukometaš francuskog Istra Vasko Ševaljević (32) u narednih 18 meseci biće igrač Vardara, objavio je danas skopski klub.Kako se navodi (facebook.com/rkvardar), Ševaljević će sutra doći u Skoplje i priključiti se treninzima tima makedonskog šampiona.

Vasko Ševaljević igra na poziciji levog beka i prema upravi Vardara, "biće pojačanje 'crveno-crnih' u prolećnom delu sezone u kojem ekipa ima zgusnut kalendar".

Crnogorac neće biti u sastavu na sutrašnjem meču protiv Vojvodine, ali će konkurisati kod trenera Stevčeta Aluševskog za naredne duele, pa i onaj sa hrvatskim Nekseom 1. februara u Skoplju.

Potiče sa Lovćena, a a tokom karijere je igrao za San Antonio (Španija), Dinamo Minsk (Belorusija), Hanover, (Nemačka), Tuluz i Tremble (Francuska), a poslednje dve godine je igrao za Istr.

Standardni je reprezentativac Crne Gore i bio je kapiten na poslednjem evropskom prvenstvu u Austriji. Za reprezentaciju je igrao na poslednja četiri evropska prvenstva.

Васко Шеваљевиќ е нов член на Вардар 1961 Капитенот на репрезентацијата на Црна Гора, и ракометар на француски Истр,...

Posted by RK Vardar 1961 on Среда, 27. јануар 2021.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track