NOĆNA MORA POJELA BRAZILCA! Nigerijac udara KAO MALJEM! Brutalno nokautirao rivala i postavio novi rekord u UFC! (VIDEO)
Foto: EPA

POSLAO GA NA SPAVANJE

NOĆNA MORA POJELA BRAZILCA! Nigerijac udara KAO MALJEM! Brutalno nokautirao rivala i postavio novi rekord u UFC! (VIDEO)

Ostali sportovi -

Nigerijski MMA borac Kamaru Usman (33) na impresivan način odbranio je pojas u valter kategoriji protiv neugodnog Brazilca Gilberta Barnsa (34) na UFC 258 priredbi u Las Vegasu.

Usman i Barns priredili su spektakl kakav spektakl kakav se ne pamti. Nigerijac je zasluženo trijumfovao, ali borba je lako mogla da ode i u drugom pravcu.

"Noćna mora" iz Nigerije u trećoj rundi zadala je rivalu brutalan udarac u glavu. Barns je pao na zemlju "kao sveća", a onda je usledila serija zastrašujućih udaraca i sudija je bio primoran da prekine meč.

Usman je tako ostao neporažen u ovoj organizaciji. Bio je to njegov 13. trijumf u oktagonu. Usman je treći put u karijeri uspeo da odbrani titulu u valter kategoriji i novim trijumfom nadmašio je jednog od najboljih boraca svih vremena Georgesa St-Pierea, koji je imao 12 trijumfa.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track