ZOVU GA RUSKI POPAJ: Lekari ga jedva spasli, verenica šutnula! Spetljao se sa zvezdom filmove za odrasle koje sada snima VIDEO
Foto: Instagram

NEVEROVATNO

ZOVU GA RUSKI POPAJ: Lekari ga jedva spasli, verenica šutnula! Spetljao se sa zvezdom filmove za odrasle koje sada snima VIDEO

Ostali sportovi -

Ruski bodibilder Kiril Terešin (25) postao je široj javnosti poznat po svojim enormno velikim bicepsima, neusklađenim sa ostatkom tela.

Zbog bicepsa je nazvan "Ruski Popaj". U jednom intervjuu je otkrio da je koristio kombinaciju hemikalija iz kućne radinosti baziranu na ulju Sintol koje se ubrizgava direktno u mišić.

- Dve godine sam išao u teretanu, a onda sam morao u vojsku. Strahovao sam da će mi se smejati jer sam bio mršav i zbog toga sam počeo da koristim Sintol. Porodica se jako brinula, pokušali su da me odgovore, ali ja sam nastavio - rekao je.

Terešin je zbog toga imao ozbiljne zdravstvene probleme opasne po život, pa je morao na operaciju.

- Operacija na desnoj ruci prošla je uspešno. Zahvaljujem hirurgu Dmitriju Vladimiroviču Melnikovu što je obavio ovu tešku operaciju i spasio mi život. Hvala i Albini Abazalijevoj koja je vodila računa o mojoj ruci nakon operacije - napisao je Kiril na svom Instagramu.

Kiril je prolazio i kroz težak privatni život. Verenica Olesja Malibu ga je ostavila u trenutku kada su planirali venčanje. Terešin je utehu našao u porno zvezdi Kendi Keti, s kojom sada snima i filmove za odrasle.

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja