Kraljice Milica i Ivana

Lepe i uspešne

Kraljice Milica i Ivana

Ostali sportovi -
Milica Mandić i Ivana Maksimović doživele ovacije na dočeku na aerodromu u 2.00

Ljubimo vas!Srpsku reprezentativku u streljaštvu Ivanu Maksimović, osvajačicu srebrne medalje u Londonu, čekao je veliki broj prijatelja, uključujući i oca i trenera Gorana, koji je sa Igara u Seulu 1988. godine doneo zlatnu medalju.Obe se šokiraleVeliki transparenti s porukama“Ico, mi te volimo“ i „A kad mi dođeš ti i osmeh vratiš mi. Vole te tvoji drugari“ samo su uvećali šok kod naše mlade sportistkinje. Kada je posle bezbroj poljubaca došla do daha, Ivana je zahvalila svima na prelepom dočeku.- Osećaj je neverovatan. Veoma sam ponosna, bila mi je čast što sam deo ovog tima. Hvala svima na podršci. Olimpijskom komitetu, novinarima, svim prijateljima i porodici posebno - rekla je Ivana.Milica Mandić, devojka za koju su do pre mesec dana znali malobrojni zaljubljenici u tekvondo, bukvalno je preko noći postala najvažnija osoba u Srbiji. U centru pažnje bila je i na beogradskom aerodromu po sletanju iz Londona.Svi bi da ih zagrleU očiglednom stanju euforije, Milica je letela iz zagrljaja u zagrljaj, prijatelji su je podigli na ruke i nosali levo-desno, a onda je na red došao i susret s roditeljima, koji su strpljivo čekali da svi pozdrave njihovu ćerku, devojku koja je postala ponos Srbije.- Veliko je iskustvo za mene što sam tek posle finala saznala da je ovo prva zlatna medalja za Srbiju posle 12 godina! Veoma sam ponosna na sebe, na ceo stručni tim i na Srbiju što nas je podržala u svemu tome. Ponosna sam i na naše navijače, koji su sve vreme bili uz nas i bili nam vetar u leđa - u dahu je, mešajući suze i osmehe, ispričala Milica.

Selektor Goran Maksimović dočekao ćerku Ivanu
Selektor Goran Maksimović dočekao ćerku Ivanu

Ovo je početakIvana Maksimović je istakla da priželjkuje još ovakvih trenutaka za srpski sport.- Nadam se da ćemo nastaviti da donosimo medalje i predstavljamo uspešno našu zemlju! Treba da budemo ponosni i da svi budemo srećni - poručila je srebrna srpska olimpijka.

Nisam još svesnaNi posle dve prospavane noći, jedina srpska olimpijska šampionka iz Londona priznaje da još ne oseća veličinu svog uspeha.- Mislim da još nisam svesna šta sam uradila - iskrena je bila srpska tekvondistkinja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track