NOVI BEOGRAD PRAVI MOĆAN TIM ZA EVROLIGU: Opet će se pričati o srpskom klupskom vaterpolu, stiže sjajni Grk, u najavi tri bombe
Foto: VK Novi Beograd

idemooo

NOVI BEOGRAD PRAVI MOĆAN TIM ZA EVROLIGU: Opet će se pričati o srpskom klupskom vaterpolu, stiže sjajni Grk, u najavi tri bombe

Ostali sportovi -

Vest da će Beorgad biti domaćin naredne tri finalna turnira Evrolige u vaterpolu mogla bi da bude najava povratka srpskog klupskog vaterpola na mesto koje mu u Evropi pripada. A to je isključivo sam vrh.

Siguran učesnik fajnal-ejta će na ime domaćinstva biti VK Novi Beograd, koji polako ali sigurno pravi strašnu ekipu koja će biti konkurentna u najjačem takmičenju u Evropi.

Duško Pijetlović
foto: Saša Pavlić
Dušan Mandić
foto: Starsport©
Nikola Jakšić
foto: Stefan Jokić

Zna se da će se u narednoj sezoni timu koji sa klupe predvodi legendarni Vladimir Vujasinović pridružiti Duško Pijetlović i Radomir Drašović, a grčki portal aquafeed24.com piše da je dogovorena saradnja i sa iskusnim reprezentativcem Angelosom Vlahopulosom. Interesovanje postoji i za Aleksandra Ivovića, Nikolu Jakšića i Dušana Mandića, što bi značilo da će uz sjajne vateprolsite koji već nose kapicu Novog Beograda poput trofejnog reprezentativca Miloša Ćuka, na bazenu 11. april mogao da zaigra pravi drim-tim. A onda ni veliki trofeji ne bi bili daleko.

(Kurir sport/G.F.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track