NAJVEĆI PREVARANT U ISTORIJI SPORTA OPET U CENTRU SKANDALA: Sin najomraženijeg lika OPTUŽEN DA JE SILOVAO DEVOJKU!
Foto: Profimedia

STRAŠNO

NAJVEĆI PREVARANT U ISTORIJI SPORTA OPET U CENTRU SKANDALA: Sin najomraženijeg lika OPTUŽEN DA JE SILOVAO DEVOJKU!

Ostali sportovi -

Svet je bio fasciniran dostignućima Lensa Amstronga, a onda je otkriveno da je do najvećih podvigao dolazio zahvaljujući dopingu.

Krajem dvadesetog i početkom 21. veka dominirao je drumovima, bio je simbol biciklizma i jedan od najvećih sportskih heroja, a sve to ne samo zbog sportskih rezultata, već i zbog bajkovite priče o čoveku koji je pobedio kancer i postao najbolji sportista planete.

Lens Amstrong
foto: Profimedia

Međutim, sve ovo je palo u vodu onog trenutka kada je priznao da je koristio nedozvoljene supstance. Od heroja planete preko noći je postao najomraženija ličnost na svetu i najveći prevarant u istoriji sporta.

Sada je opet u centru skandala! Ovog puta zahvaljujući svom sinu Luku koji je optužen da je silovao devojku.

Skandal koji se desio pre tri godine advokati porodice Armstrong pokušavaju da opravdaju kao srednjoškolsku ljubav, preneli su tamošnji mediji.

Međutim, dokazi ne idu u prilog Luku koji je u martu 2018. godine, po tvrdnjama žrtve, u porodičnoj kući silovao devojku od 16 godina. On je dve godine stariji od žrtve, što je jedan od glavnih aduta odbrane, ali se tu priča ne završava.

Dok se Lukovi advokati pozivaju na tinejdžersku ljubav, devojka koja je nasilje prijavila pre oko pola godine tvrdi da se ne seća vožnje sa žurke do kuće, kao ni ostatka večeri. Ona se sutradan probudila u nepoznatoj sobi, a ubrzo je shvatila šta se dogodilo tokom noći.

Lens Amstrong
foto: Profimedia

Po zakonima Teksasa, savezne države u kojoj žive, osobe mlađe od 17 godina nisu dovoljno odrasle da bi imale seksualne odnose.

(Kurir sport)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track