BUDI ZDRAVA - VEŽBAJ SA NAMA: Štefanek i Marinković darovali dame u Novom Pazaru, tu je bila i Amela Terzić!
Foto: Sportski Savez Srbije

SPORTSKI SAVEZ SRBIJE

BUDI ZDRAVA - VEŽBAJ SA NAMA: Štefanek i Marinković darovali dame u Novom Pazaru, tu je bila i Amela Terzić!

Ostali sportovi -

U prisustvu slavne atletičarke Amele Terzić, a sada predsednice Sportskog saveza Novog Pazara, u ovom gradu sprovodi se masovna akcija "Budi zdrava - vežbaj sa nama"!

Jedan od mnogih treninga posetili su predsesnik Sportskog saveza Srbije Davor Štefanek i generalni sekretar SSS Goran Marinković, koji su ovom prilikom obradovali dame poklonima prvim kontigentom opreme:

Кada smo pokretali akciju želeli smo da izgleda upravo onako kako je to u Novom Pazaru. Кvalitet i predan rad primetile su i dame kojih je sve više na treninzima. Sa akcijom se gotovo nije prestajalo, a mi smo tu da nagradimo kvalitet. Кao što smo i obećali prošli put, sada smo i ispunili. Sportski savez Srbije je uručio poklone za dame, ali i prvi deo opreme, a to su tegovi, za bolji i kvalitetniji rad na treninzima. Novi Pazar se istakao prvi, a prate se izveštaji o radu i u drugim opštinama. Nadam se da će i druge opštine krenuti ovim putem i razviti akciju, kako bi žene u celoj Srbiji imale kvalitetniji način života. Za sada još šest opština na vrlo lep način sprovode akciju Budi zdrava - vežbaj sa nama. Sportski savez Srbije će pratiti rad svakog teritorijalnog saveza i naravno pomoći opremom onima koji se posvete ovom projektu”, rekao je Davor Štefanek.

Amela Terzić, Novi Pazar
foto: Sportski Savez Srbije

Akcija je zaživela i sprovodi se onako kako je i zamišljeno - redovni treninzi i posvećenost svakoj osobi koja trenira, a zasluge za to pripadaju i treneru Sanji Premović.

Meni je srce puno kada vidim nasmejane i zadovoljne dame posle treninga. Svoj rad prilagođavam njima, njihovom zdravstvenom stanju, fizičkim mogućnostima i potrebama. Na treninzima se radi kontinuirano tri puta nedeljno, a ukupno za sada vežba 60 žena u više termina. Pored programa vežbi, tu su i saveti za zdravu ishranu, ali i druženje koje nas čini porodicom. Hvala Sportskom savezu Srbije koji svojom podrškom i znakom pažnje u vidu poklona i opreme meni daje vetar u leđa da sa akcijom nastavim još bolje i radim još predanije”, rekla je trener Sanja Premović.

Amela Terzić, Novi Pazar
foto: Sportski Savez Srbije

Posebno zadovoljstvo zbog ovakve akcije u njenom Novom Pazaru iskazala je Amela Terzić, koja i lično zna koliko su treninzi bitni za svaku osobu:

Veoma nam je drago što imamo lepo saradnnju sa Sportskim savezom Srbije i što su obezbedili dodatnu opremu za rekreaciju žena u Novom Pazaru. Ponosni smo što naš trener Sanja Premović svojim trudom i maksimalnim zalaganjem okuplja veliki broj žena i što je upravo kod nas akcija Budi zdrava - vežbaj sa nama nagrađena i pohvaljena. Trudićemo se da što bolje sprovodimo sve sportske akcije u Novom Pazaru”, rekla je Amela Terzić.

Amela Terzić, Novi Pazar
foto: Sportski Savez Srbije

Kurir sport

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track