NASTAVAK SARADNJE: Trener odbojkašica Zvezde produžio ugovor!
Foto: AP

VERNOST

NASTAVAK SARADNJE: Trener odbojkašica Zvezde produžio ugovor!

Ostali sportovi -

Trener odbojkašica Crvene zvezde Aleksandar Vladisavljev produžio je danas ugovor sa klubom, uz prisustvo novog generalnog direktora Nikole Rosića.

"Posle razgovora koje smo obavili napravljen je dogovor, jasna namera. Nakon nekoliko godina koje smo proveli u teškim uslovima, pokušavali da napravimo što bolji rezultat, niko nije zadovoljan četvrtim mestom i ne može pozitivno da se oceni, ali smo kada je u pitanju ženski klub uspeli smo da ostanemo pri vrhu. Bilo je problema, ali je dolaskom novih ljudi, novog Upravnog odbora, nove energije, postignut dogovor da svi zajedno pokrenemo crveno-belu mašineriju koja je pokazala koliko može da bude moćna. Da vratimo Zvezdu na vrh, u borbu za trofeje, da ojačamo u svim segmentima, a veliku pažnju posvetimo mladjim kategorijama. Fabrikovanje kvalitetnih igračica za Zvezdu i zreprezentaciju", rekao je Vladisavljev posle potpisivanja ugovora u trofejnoj sali kluba.

"Moramo da imamo strpljenja da bi sve došlo na svoje mesto. Ovo su veliki zadaci, ali ako budemo tim, ako pružimo maksimum, možemo da krenemo ka vrhu. Siguran sam i čvrsto uveren da će Zvezda vratiti stari sjaj, i da ćemo se uskoro radovati novim kvalitetnim igračicama i crveno-belim titulama", dodao je.

Vladisavljev radi i kao pomoćni trener selektora Zorana Terzića u ženskoj reprezentaciji Srbije.

Kao član stručnog štaba ima brojne trofeje, poput zlatne medalje na Svetskom prvenstvu i dve evropske titule.

Samostalno je vodio reprezentaciju Srbije na Svetskom Kupu u Japanu 2019. godine.

Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track