Le klos prati devojku na maturskoj večeri

Lep gest šampiona

Le klos prati devojku na maturskoj večeri

Ostali sportovi -
Direktor škole Marijus Robinson pokazao je razumevanje za želju učenice, ali i naglasio da ostalim devojkama neće biti dozvoljeno da igraju sa uspešnim plivačem

Olimpijski šampion u plivanju na 200 metara leptir stilom Južnoafikanac Čed Le Klos prihvatio je poziv 17. godišnje devojke da bude njen pratilac na maturskoj zabavi.

Kako prenose lokalni mediji Melani Olhaus pobegla je u utorak sa časova kako bi na aerodromu dočekala olimpijskog šampiona. Ona je nosila poster sa njihovom zajedničkom slikom i predlogom: Čad, da li bi bio moj pratilac na maturskoj proslavi"?

"Rekao mi je da misli da će tad biti u zemlji i da će pokušati da dođe. U tom trenutku nisam imala s kim da idem i pomislila sam - Zašto da ne, on je prekrasan. Kada se pojavio počela sam da plačem, bila sam toliko nervozna da sam se tresla", rekla je Olhaus.

Direktor škole Marijus Robinson pokazao je razumevanje za želju učenice, ali i naglasio da ostalim devojkama neće biti dozvoljeno da igraju sa uspešnim plivačem.

Le Klos je u londonskom finalu trke na 200 metara pobedio šampiona iz Pekinga i Atine, Amerikanca Majkla Felpsa, bronzani je bio Japanac Takeši Macuda, dok je srpski plivač Velimir Stjepanović zauzeo šesto mesto.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track